لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش فارس و به نقل از رویترز، واتساپ در گزارش ماهانه‌اش اعلام کرد که در ماه جولای ۲.۳۹ میلیون حساب هندی را مسدود کرده که بالاترین میزان در سال جاری است.

قوانین سخت‌گیرانه‌تر آِ‌تی این کشور آسیایی باعث شده که پلتفرم‌های دیجیتال بزرگ هر ماه چنین گزارش‌هایی را منتشر کنند.

از میان حساب های مسدود شده، ۱.۴۲ میلیون به طور فعال و قبل از هر گونه گزارشی از سوی کاربران ممنوع شد.

واتساپ گفت که چندین حساب براساس شکایات دریافت شده از طریق کانال شکایات این شرکت و ابزارها و منابعی که برای شناسایی چنین تخلفاتی استفاده می شود، مسدود شدند.این پیام‌رسان در ماه جولای، در مجموع ۵۷۴ گزارش شکایت دریافت کرد.

واتساپ که پیشتر به دلیل انتشار اخبار جعلی و سخنان نفرت آمیز در این کشور و همچنین سایر نقاط جهان مورد انتقاد قرار گرفته بود، در ماه ژوئن ۲.۲۱ میلیون حساب کاربری در هند را حذف کرده بود.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها