لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – رکنا: دو مقام آمریکایی، تاکید کردند که اسرائیل عامل حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت در ایران بود.

به گزارش ایلنا، میلیون‌ها نفر از مردم عادی در ایران و اسرائیل در آتش متقابل جنگ سایبری بین کشورهایشان گرفتار شده‌اند. در تهران در پی حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت، مردم ساعت‌های طولانی در صف‌های بنزین ماندند. این حمله سایبری موجب از کار افتادن پایگاه‌های سوخت در ایران شد و مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرد.

دو مقام دفاعی ایالات متحده که نامشان منتشر نشده است تایید کردند که این حمله سایبری توسط اسرائیل انجام شده است.

هکرها ماه‌هاست به عرصه های غیرنظامی نفوذ کرده‌اند. راه آهن سراسری ایران در ماه ژوئیه مورد حمله قرار گرفت اما این هک نسبتاً ساده به همین دلیل ممکن است کار اسرائیل نبوده باشد. از طرفی ایران متهم است که سال گذشته یک حمله نافرجام به سیستم آبی اسرائیل انجام داده است.


برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها