لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش فارس به نقل از رویترز، دولت ژاپن قرار است برای غول های فناوری آمریکایی که موفق به ثبت دفتر مرکزی خود در ژاپن نشده اند، جریمه وضع کند.

توکیو بارها درخواست های خود را در این زمینه به اطلاع شرکت های مذکور رسانده بود، اما آنها واکنشی از خود نشان نداده بودند. در مجموع از ۴۸ شرکت از جمله توییتر، متا مالک فیس بوک و گوگل خواسته شد تا پایان ماه مارس برای ثبت دفتر مرکزی خود اقدام کنند.

با تشدید مقررات مربوط به غول های فناوری اطلاعات در ژاپن با هدف محافظت از امنیت و حریم شخصی کاربران، توکیو به دنبال اعمال تدابیر سختگیرانه خود است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها