لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

علی اصغر جهانگیر، ‌سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری گفت: برای سینا استوی، متهم پرونده کریپتولند اعلان قرمز صادر شده و موضوع بازگرداندن نامبرده به کشور دنبال می‌شود.

به گزارش آی سی تی نیوز، سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در تسهیل مورد رد مال در پرونده‌های رمز ارز همچون کریپتولند و کینگ مانی گفت: در خصوص پرونده مورد اشاره که ۲۶ هزار شاکی داشت اقدامات قضایی لازم انجام شده و محکوم‌علیه اصلی پرونده سینا استوی به اتهام مشارکت کلان در اخلال در نظام اقتصادی از طریق معاملات رمز ارزی و انتشار رمز ارز به صورت غیر مجاز و تحصیل اموال شکات به صورت غیر قانونی علاوه بر محکومیت مالی به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری و شلاق از کلیه خدمات دولتی محکوم شد.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: محکوم‌علیه دوم مهدی استوی نیز به اتهام بزه مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی و تحصیل اموال شکات به ۸ سال حبس تعزیری، ۵۰ ضربه شلاق و جزای نقدی محکوم شده و همچنین حکم رد مال و محرومیت‌های از خدمات دولتی محکوم شد، و شرکت یکتا اکسیر سبز به لحاظ ارتکاب این بزه علاوه بر محکومیت مالی حکم به انحلال آن داده شد.

وی گفت: محکوم علیه بعدی حسن گل محمدی به اتهام معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی علاوه بر تحمل یکسال حبس و محروم از خدمات دولتی شد.

جهانگیر تصریح کرد: در خصوص محکوم‌علیه اصلی سینا استوی که متواری و خارج از کشور است، اقدامات لازم برای جلب و استرداد وی انجام شده و مراتب به پلیس بین‌الملل (اینترپل) اعلام و اعلان قرمز صادر شده است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها