لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

سازمان برگزاری نمایشگاه جیتکس دبی (GITEX) با اعلام رسمی، تاریخ و محل برگزاری بزرگترین رویداد فناوری خاورمیانه را تغییر داد. این نمایشگاه که پیش‌تر در ماه اکتبر و در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شد، امسال از ۷ تا ۱۱ دسامبر ۲۰۲۶ (۱۶ تا ۲۰ آذر ۱۴۰۵) در مرکز نمایشگاهی دبی (Dubai Exhibition Centre)در اکسپو سیتی برگزار خواهد شد.

به گزارش آی سی تی نیوز، این تغییر با دستور شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر امارات و حاکم دبی، و نظارت شیخ حمدان بن محمد، ولی‌عهد دبی، انجام شده است. جیتکس به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین رویدادهای فناوری در جهان، سالانه میزبان هزاران شرکت و کارشناس از سراسر دنیاست.

 

ساختار جدید؛ تفکیک رویدادها

بر اساس برنامه‌ریزی جدید، روز اول این رویداد (۷ دسامبر) به GITEX Scale Summit اختصاص یافته است؛ نشستی تخصصی برای مدیران ارشد و تصمیم‌سازان صنعت فناوری. نمایشگاه اصلی از ۸ تا ۱۱ دسامبر با حضور گسترده شرکت‌های بین‌المللی برگزار خواهد شد.

 

علت تغییر؛ میزبانی بهتر و هم‌زمانی با TechCation

مسئولان برگزاری دلیل این انتقال را ظرفیت بالاتر مرکز نمایشگاهی اکسپو سیتی و امکان میزبانی بهتر از شرکت‌کنندگان اعلام کرده‌اند. همچنین هم‌زمان با این تغییر، ابتکار جدید “TechCation” برای تلفیق فناوری و گردشگری در دبی راه‌اندازی می‌شود که به بازدیدکنندگان امکان ترکیب حضور در نمایشگاه با تجربه جاذبه‌های گردشگری دبی را می‌دهد.

 

آمار و ارقام جیتکس ۲۰۲۶

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، جیتکس ۲۰۲۶ میزبان بیش از ۲۰۰ هزار بازدیدکننده، حدود ۶,۸۰۰ شرکت از ۱۸۰ کشور جهان و بیش از ۲,۵۰۰ سخنران خواهد بود.

 

اهمیت استراتژیک جیتکس برای منطقه

جیتکس دبی به‌عنوان بزرگترین رویداد فناوری در خاورمیانه، نقش کلیدی در معرفی نوآوری‌های حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، امنیت سایبری، فین‌تک و ارتباطات دارد. این نمایشگاه هر ساله با حضور غول‌های فناوری جهان برگزار می‌شود و به عنوان پل ارتباطی بین شرکت‌های غربی و بازارهای نوظهور خاورمیانه و آفریقا شناخته می‌شود.

 

واکنش شرکت‌ها و کارشناسان

شرکت‌های فناوری مستقر در دبی از این تغییر استقبال کرده‌اند. بسیاری از آنها معتقدند که برگزاری جیتکس در دسامبر و در فضای مدرن اکسپو سیتی، تجربه بهتری برای بازدیدکنندگان فراهم می‌کند. همچنین هم‌زمانی با فصل گردشگری دبی، می‌تواند به جذب بیشتر سرمایه‌گذاران بین‌المللی کمک کند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها