لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – بانک مرکزی نیجریه با هدف افزایش تجارت بین مرزی و ورود سرمایه‌های مالی به کشور و همچنین بهبود سیاست پولی، ارز دیجیتال مخصوص به خود راه‌اندازی می‌کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از عرب نیوز، بیت‌ کوین در ادامه روند نزولی خود در روز سه شنبه ۰.۷۴ درصد از ارزش خود را از دست داد و به ۴۷۴۰۶.۰۵ دلار رسید. این در حالی است که اتر، دومین ارز مجازی محبوب دنیا با یک افزایش ۷.۰۵ درصدی تا ۳۳۹۶.۱۳ دلار بالا رفته است.

در این بین، نیجریه به جمع بسیاری از کشورهایی پیوست که قصد دارند ارز دیجیتال مخصوص به خود را راه‌اندازی کنند. بانک مرکزی نیجریه شرکت بیت را به عنوان شریک خود برای کمک به تولید این ارز دیجیتال با عنوان انایرا تا پایان سال جاری میلادی انتخاب کرده است.

انتظار می رود این ارز دیجیتال جدید که تکمیل کننده اسکناس های بانکی در گردش خواهد بود، تجارت بین مرزی و ورود سرمایه‌های مالی به کشور را افزایش داده، نقل و انتقال ها را کارآمدتر کند و سیاست پولی را بهبود ببخشد.

بانک مرکزی نیجریه اعلام کرد:«با توجه به کاربرد بالای پرداخت‌های دیجیتال و افزایش اقتصاد دیجیتال، این تصمیم بانک مرکزی به دنبال یک روند جهانی در دیجیتالی شدن صورت گرفته است. بیش از ۸۵ درصد از بانک‌های مرکزی دنیا در فکر راه اندازی ارزهای دیجیتال هستند».


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها