لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – همایون سامه‌یح نجف‌آبادی با بیان اینکه شناسنامه ی الکترونیک واکسن واجب است، گفت: الکترونیک کردن کارت های واکسن امری شدنی است چرا که در بسیاری از کشور های دنیا چنین کاری را انجام دادند.

همایون سامه‌یح نجف‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با برنا گفت: شناسنامه الکترونیک واکسن واجب است چرا که در حال حاضر شاهد افزایش جعل کارت های واکسن هستیم.

او با بیان اینکه هر کسی در تلفن همراه خود باید شناسنامه واکسن را داشته باشد، افزود: کارت های واکسن باید دارای بارکد باشد و بارکد های ثبت شده باید توسط متصدی تأیید شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: الکترونیک کردن کارت های واکسن امری شدنی است چرا که در بسیاری از کشور های دنیا چنین کاری را انجام دادند و ما نیز در ایران می توانیم چنین سیستمی را داشته باشیم.

نجف آبادی تصریح کرد: ورود به مکان هایی دارای تجمع است باید با ارائه ی کارت واکسن انجام شود که این مکان ها شامل پاساژ ها، رستوران ها، بانک، سینما و… است همچنین غیر از ارائه کارت واکسن افراد نیز می توانند با ارائه تست پی سی آر دو روز گذشته به چنین مکان هایی وارد شوند.

او با اشاره به اینکه اگر مسئولان کشور همت داشته باشند اجرایی شدن چنین امری کار سختی نیست، ادامه داد: دولت و قوه قضائیه بسیاری از امور اداری را الکترونیکی کرده است و این امر در مقایسه با دیگر زیر ساخت های موجود بسیار کار ساده تری است.

این نماینده مجلس افزود: موضوع الکترونیکی شدن کارت های واکسن در کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی مطرح شده است اما هنوز نتیجه ای نداشته است.


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها