لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش همشهری آنلاین، این موضوع، به روزها و هفته‌های اخیر بازنمی‌گردد، بلکه مدت‌هاست که در فضای مجازی چنین مواردی مطرح می‌شود، اما از شب گذشته داستان اینترنت ماهواره‌ای در ایران، ابعاد جدیدتری پیدا کرده است.

پس از آنکه ایلان ماسک، مدیرعامل استارت‌آپ فضایی اسپیس‌ایکس بدون ارائه راهکاری مشخص، اعلام کرد که بر روی فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران کار خواهد کرد، از شب گذشته، اپ‌هایی با نام استارلینک در کانال‌های تلگرامی قرار داده شده که به گفته کارشناسان امر، تمامی آنها بدافزار هستند و نباید نصب شوند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها