لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از رویترز، طبق شهادت یک مدیر ارشد گوگل در دادگاه مربوط به شکایت وزارت دادگستری، این شرکت در ۲۰۲۱ میلادی ۲۶.۱ میلیارد دلار به شرکت‌های دیگر برای تضمین پیش‌فرض بودن موتور جستجوی اینترنتی اش روی موبایل ها و مرورگر دستگاه‌ ها پرداخت کرده‌ است.

به گفته پراباهاکار راغوان مدیر ارشدی که مسئولیت بخش موتور جستجو تبلیغات گوگل را برعهده دارد، مبلغی که شرکت برای پیش فرض بودن موتور جستجویش روی دستگاه‌ها پرداخت کرده، از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون ۳ برابر شده است.

درآمد شرکت از راه تبلیغات در بخش جستجو در سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۴۶.۴ میلیارد دلار بود. این درحالی است که پرداخت‌ها برای تنظیمات پیش فرض موتور جستجو، بزرگترین هزینه این شرکت بوده است.

گوگل مدعی است توافقنامه های تقسیم درآمد قانونی هستند و شرکت در حقیقت با این کار برای رقابتی ماندن کسب وکار تبلیغات و موتورجستجویش سرمایه‌گذاری کرده است. همچنین این شرکت ادعا می‌کند اگر افراد از تنظیمات پیش فرض ناراضی هستند، می‌توانند از سرویس‌های تهیه کننده دیگری استفاده کنند.

گوگل با فاش سازی ارقام مخالفت و اعلام کرده بود این آمار به توانایی شرکت برای مذاکره در قراردادهای آینده لطمه می‌زند. اما آمیت مهتا قاضی ناظر بر پرونده شکایت آنتی تراست از شرکت دستور افشاسازی آمار را داد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها