لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از رویترز، اوپن ای آی تاکنون حداقل با دومین شکایت دسته جمعی در دادگاه فدرال سن فرانسیسکو به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی روبرو شده است.

جان نواک رییس دفتر حفاظت از داده خصوصی لهستان(UODO) در این باره می گوید: این پرونده مربوط به نگرانی ها درباره نقض بسیاری از الزامات حفاظت از داده های خصوصی است، بنابراین از اوپن ای آی می خواهیم به سوالاتی پاسخ دهد.

به گفته UODO در شکایت بی نام و نشان ذکر شده اوپن ای آی اطلاعات اشتباهی که توسط چت جی پی تی تولید شده را اصلاح نکرده بوده است.

شاکیان هنوز نتوانسته اند دریابند کدام اطلاعات خصوصی آنها توسط اوپن ای آی پردازش شده و پاسخ های عجیب و گمراه کننده درباره سوالات دریافت کرده اند.

شرکت های فناوری از جمله مایکروسافت، اوپن ای آی، گوگل و استیبیلیتی ای آی، علاوه بر پرونده های حریم خصوصی با شکایاتی درباره استخراج محتوای شامل قانونی کپی رایت و داده های خصوصی افراد از سراسر اینترنت برای آموزش سیستم های هوش مصنوعی شان روبرو شده اند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها