لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

نرم‌افزار سازمان‌هایی مانند بیمارستان‌ها، سازمان‌های دفاعی و تامین‌کنندگان انرژی، به گونه‌ای سفارشی‌سازی می‌شود که مطابق با محیط نظارتی استرالیا باشد.

استفان آوگوستاکیس، رئیس بخش امنیتی «گوگل کلود» در استرالیا و نیوزلند، گفت: آسیب‌پذیری‌های زنجیره تامین نرم‌افزار، یک مسئله جهانی است و استرالیا در اقدامات قانونی برای کنترل و مبارزه با خطرات، پیشرو بوده است.

در پی یک سلسله نقض‌های امنیتی در دو سال گذشته که اطلاعات شخصی نیمی از جمعیت ۲۶ میلیونی استرالیا را در معرض افشا قرار داد، دولت این کشور، الزامات سخت‌تری را برای اپراتورهای زیرساخت‌های حیاتی برای گزارش و جلوگیری از حملات سایبری، وضع کرده است.

گوگل و آژانس ملی علوم استرالیا در بیانیه ای اعلام کردند این همکاری تحقیقاتی، پایگاه داده آسیب‌پذیری منبع باز موجود گوگل و سرویسهای هوش مصنوعی را با روشهای تحقیقاتی سازمان تحقیقات علمی و صنعتی مشترک المنافع (CSIRO) منطبق خواهد کرد.

گوگل اعلام کرد این برنامه، بخشی از تعهد پنج ساله‌ای است که این کشور در سال ۲۰۲۱ برای هزینه کردن یک میلیارد دلار استرالیا (۶۷۵ میلیون دلار) در استرالیا انجام داد.

بر اساس گزارش رویترز، گوگل همچنین در راستای قرارداد ۹ میلیارد دلاری بین وزارت دفاع آمریکا و تعدادی از شرکتهای بزرگ فناوری. خدمات امنیت سایبری را به آمریکا ارائه می‌کند.

برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها