لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

ظهر امروز با حضور رئیس کل بانک مرکزی، رسماً شبکه «میر» روسیه به شبکه بانکی ایران وصل خواهد شد.

به گزارش آی سی تی نیوز، ظهر امروز دوشنبه ۲۱ آبان و در مراسمی رسمی با حضور رئیس کل بانک مرکزی و جمعی از مدیران عامل بانک‌ها، شبکه میر روسیه به شبکه بانکی ایران (شتاب) وصل می‌شود.

بنا به این اعلام، با اتصال میر روسیه به شتاب ایران، کارت‌های ایرانی در خودپردازهای روسیه قابل استفاده خواهد شد؛ بنابراین هر فردی می‌تواند وجوه خود را از کارت‌های ایرانی به صورت روبلی از خودپردازهای روسیه دریافت کند.

همچنین اتباع روسیه در ایران نیز می‌توانند در مرحله دوم این پروژه از این امکان در ایران بهره‌مند شوند و در مرحله سوم، کارت‌های شتاب ایران در پذیرنده‌های فروشگاه‌هایی روسیه قابل استفاده خواهد بود.

فرزین، رئیس کل بانک مرکزی پیش از این گفته بود: این قرارداد در جریان کنفرانس مالی بانک روسیه در سن پترزبورگ با همتایان روسی نهایی شده است و با پیوستن ایران به سامانه پرداخت MIR، جایگزین روسی برای ویزا و مستر کارت، ایرانیان می‌توانند با کارت‌های بانکی ایرانی از دستگاه‌های خودپرداز روسیه پول برداشت کنند.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین تصریح کرد: مرحله دوم این اتصال برای بهره‌مندی اتباع روسیه در ایران خواهد بود و در مرحله سوم کارت‌های شتاب ایران در پذیرنده‌های فروشگاهی روسیه پردازش خواهد شد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها