لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا از احتمال به سرقت رفتن اطلاعات کاربران در زمان استفاده از فیلتر شکن خبر داد.

سرهنگ علی محمد رجبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: کاربران باید در زمان انجام خرید‌های اینترنتی فیلترشکن خود را خاموش کنند.

وی افزود: افراد زمانی که برای تلفن همراه خود فیلترشکن نصب می‌کنند باید بدانند که در زمان نصب فیلتر شکن در برخی موارد بدافزار‌هایی هم همراه آن نصب می‌شوند که ممکن است اطلاعات تلفن همراه را کپی و برای مبدا خود ارسال کند.

سرهنگ رجبی تصریح کرد: کاربران از نصب فیلترشکن‌هایی که منبع نامشخص دارد خودداری کنند، همچنین بهتر است برای انجام خرید‌ها و امور بانکی از اپلیکیشن‌هایی که بانک‌ها طراحی کرده‌اند استفاده کنند، چرا که امنیت بالاتری دارند.


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها