لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «سنگاپور تله کامونیکیشنز» شرکت مادر اپتوس استعفای کلی بایر راسمارین مدیر ارشد اجرایی آن را چند روز پس از یک قطعی گسترده شبکه مخابراتی اعلام کرد. این قطعی سبب شد حدود نیمی از جمعیت ۲۶ میلیون نفری استرالیا برای ۱۲ ساعت به اینترنت و تلفن دسترسی نداشته باشند.

مایکل ونتر مدیر ارشد مالی شرکت این سمت را برعهده گرفته است.

راسمارین اعلام کرد: پس از حضور در جلسه استماع پارلمان استرالیا و مدتی تفکر تصمیم به استعفا گرفته است. این جلسه روز جمعه برگزار شد و مدیران ارشد اپتوس اعلام کردند شرکت هیچ برنامه اضطراری برای قطعی شبکه در این مقیاس نداشته است.

وی در آوریل سال ۲۰۲۰ میلادی به عنوان مدیر ارشد اجرایی اپتوس انتخاب شد و طی ۲ رسوایی بزرگ که شهرت این شرکت را خدشه دار کرد، رهبری آن را برعهده داشت. سال گذشته یک رویداد بزرگ هک در این شرکت داده های خصوصی ۱۰ میلیون شهروند استرالیایی را فاش کرد و به یک شکایت دسته جمعی و چند تحقیق از سوی رگولاتورها منجر شد.

از سوی دیگر این شرکت در اوایل ماه جاری میلادی با قطعی ۱۲ ساعته شبکه روبرو شد که ۱۰ میلیون شهروند استرالیایی تحت تاثیر آن قرار گرفتند. این رویداد به خشم و استیصال مشتریان شرکت مخابراتی منجر شد و نگرانی هایی وسیع تر درباره زیرساخت های آن را برانگیخت.

مدیران ارشد اجرایی اپتوس در جلسه استماع پارلمان اعلام کردند این تهیه کننده سرویس های مخابراتی قطعی وسیع شبکه را پیش بینی نمی کرد و به همین دلیل هیچ برنامه پشتیبانی در این زمینه تدارک ندیده بود.

سینگاپور تله کامونیکیشنز هفته گذشته اعلام کرد اختلال در سیستم های امنیتی اپتوس به قطعی منجر شده و ارتقای روتین نرم افزار دلیل آن نبوده است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها