لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور جزئیات دومین جلسه این شورا در دولت چهاردهم را تشریح کرد و از بررسی سیاست‌های مسدودسازی اینترنت و فضای مجازی در این جلسه خبر داد. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در این نشست با اشاره به نارضایتی‌های عمومی از سیاست‌های فیلترینگ اعلام کرد که این طرح نتوانسته اهداف خود را محقق کند و به همین دلیل باید به‌طور دقیق‌تر ارزیابی شود.
به گزارش آی سی تی نیوز،سید محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در حاشیه این جلسه توضیح داد که در ابتدا گزارشی از وضعیت کیفیت شبکه اینترنت و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فضای مجازی به وجود آمده، ارائه شد. وی همچنین افزود که در این جلسه، موضوع سیاست‌های مسدودسازی فضای مجازی و راهکارهای اجرایی آن مورد بحث قرار گرفت.
آقامیری توضیح داد که پیرو وعده‌های رئیس‌جمهور، از حدود ۴۰ روز پیش فراخوان‌هایی به دستگاه‌های عضو شورای عالی فضای مجازی ارسال شده تا نظرات و طرح‌های خود را در خصوص سیاست‌های مسدودسازی ارائه دهند. در این جلسه، پس از بررسی نظرات مختلف دستگاه‌ها، طرح اجرایی وزارت ارتباطات در خصوص مسدودسازی مطرح شد. رئیس‌جمهور در نهایت دستور داد که کمیته‌ای برای بررسی دقیق‌تر این طرح در مرکز ملی فضای مجازی تشکیل شود و جمع‌بندی آن در جلسه آینده شورای عالی فضای مجازی ارائه گردد.
پزشکیان همچنین تأکید کرد که ادامه روند فعلی با توجه به نارضایتی‌های گسترده مردم نمی‌تواند ادامه یابد و باید به‌طور جدی مورد بازنگری قرار گیرد. رئیس‌جمهور از دبیر شورای عالی فضای مجازی خواست تا کارگروهی برای بررسی ابعاد مختلف این موضوع تشکیل و نتایج آن برای تصمیم‌گیری در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی ارائه شود.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها