لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از جریان داشتن برنامه‌ریزی‌های گسترده و دقیق در حوزه امنیت سایبری خبر داد.

به گزارش آی سی تی نیوز، ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به ترور دانشمندان ایرانی توسط رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با وجود اینکه در این نبرد نابرابر، تعدادی از فرماندهان و دانشمندان ارزشمندمان را از دست دادیم، اما دشمن هرگز درک نخواهد کرد که ملت ما، ملتی است الهام‌گرفته از امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا. شهادت این بزرگان نه تنها مانع پیشرفت علمی ما نمی‌شود، بلکه موجب رشد و شکوفایی نسل جوانی خواهد شد که توسط همین دانشمندان تربیت شده‌اند.

سید ستار هاشمی افزود: خون شهدا درخت علم و توسعه را آبیاری می‌کند و دانشجویان و پژوهشگران جوانی که زیر نظر این بزرگان آموزش دیده‌اند، حتماً جای خالی آنها را پر کرده و مسیر علمی کشور را با قدرت بیشتری ادامه خواهند داد.

وی درباره اختلالات اخیر اینترنت توضیح داد: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، این اختلالات ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: با وجود چالش‌ها و تهدیدها، تیم وزارت ارتباطات به صورت شبانه‌روزی و جهادی تلاش می‌کند تا نگرانی‌های مردم و فعالان کسب‌وکار را در اسرع وقت رفع کند و پاسخ‌گویی به مطالبات حق مردم را وظیفه خود می‌داند.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره برنامه‌های امنیت سایبری این وزارتخانه گفت: فعلاً به دلیل ملاحظات امنیتی از بیان جزئیات خودداری می‌کنیم اما برنامه‌ریزی‌های گسترده و دقیقی در این زمینه در جریان است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها