لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی، در جلسه بررسی پروژه فیبرنوری، با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از زیرساخت‌های موجود، تصریح کرد که هیچ‌گونه انحصاری در اجرای این طرح پذیرفته نخواهد شد.

به گزارش آی سی تی نیوز،این جلسه با حضور نمایندگان اپراتورهای فعال در حوزه ارتباطات ثابت برگزار شد و هاشمی در آن ضمن حمایت از رویکرد استفاده اشتراکی از بسترهای موجود، به اجرای پروژه سوآپ (تبدیل سیم مسی به فیبرنوری) توسط شرکت مخابرات ایران اشاره کرد. وی تأکید کرد که ایجاد شبکه‌های موازی در کشور نه امکان‌پذیر است و نه به‌صرفه، و باید بر مبنای مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همکاری میان اپراتورها و مخابرات شکل گیرد.
وزیر ارتباطات با انتقاد از شرایط اقتصادی نامناسب بخش ارتباطات، خواستار تعامل و هم‌افزایی میان تمام بازیگران این حوزه شد تا از طریق توسعه مشترک، علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، اقتصاد ارتباطات نیز تقویت شود.
در ابتدای این نشست، حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات، گزارشی از اقدامات انجام‌شده و مصوبات مربوط به ادامه پروژه ارائه کرد. همچنین نمایندگان اپراتورها به بیان چالش‌ها و فعالیت‌های صورت‌گرفته در مسیر توسعه فیبرنوری پرداختند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها