به همت صندوق نوآوری و با همکاری ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی معاونت علمی، رویداد تبادل فناوری «همکاری‌های فناورانه مبتنی بر هوش مصنوعی» با هدف توسعه همکاری‌های فناورانه، شبکه‌سازی میان فعالان زیست‌بوم نوآوری و ارائه راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

به گزارش آی سی تی نیوز،رویداد تبادل فناوری «همکاری‌های فناورانه مبتنی بر هوش مصنوعی» به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ۵ مرداد ۱۴۰۵ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، این رویداد شامل بخش‌هایی همچون تشریح نیازهای فناورانه، جلسات تخصصی B2B، شبکه‌سازی و تشکیل کنسرسیوم و همچنین ارائه راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی است.

هدف از برگزاری این برنامه، ایجاد بستر تعامل میان شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوران و متقاضیان فناوری برای توسعه همکاری‌های مشترک و تجاری‌سازی راهکارهای هوش مصنوعی عنوان شده است.

محورهای اصلی این رویداد شامل خدمات مالی و پولی، خدمات بانکی، حمل‌ونقل و لجستیک و شهر هوشمند خواهد بود.

این رویداد از ساعت ۸ تا ۱۵ روز ۵ مرداد ۱۴۰۵ در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وب‌گاه صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *