لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش سایبربان؛ مجلس نمایندگان آمریکا به‌راحتی لایحه‌ای را تصویب کرد که وزارت امنیت داخلی را ملزم به ارزیابی قابلیت امنیت سایبری خود می‌کند.

مجلس نمایندگان آمریکا دوشنبه هفته گذشته با ۳۱۳ رأی موافق در برابر ۱۰۵ مخالف به تصویب این لایحه که توسط دان بیکن (Don Bacon) نماینده جمهوری‌خواه ایالت نبراسکا حمایت می‌شد رأی مثبت داد.

این رأی از شکاف حزبی معمولی در کنگره فرار کرد. اکثریت هر دو حزب از این طرح حمایت کردند درحالی‌که ۷۳ جمهوری‌خواه و ۳۲ دموکرات با آن مخالفت کردند.

در صورت تصویب این لایحه توسط سنا و امضا شدن توسط رئیس‌جمهور آمریکا، این لایحه وزارت امنیت داخلی را ملزم می‌کند در مورد اثربخشی واکنش‌های خود به حوادث امنیت سایبری گزارش ارائه دهد. این گزارش همچنین شامل توضیحی است در مورد اینکه کدام بخش‌های وزارت امنیت داخلی مسئول کدام مسئولیت‌های امنیت سایبری هستند و همچنین توصیه‌هایی برای چگونگی شفاف‌سازی بیشتر این نقش‌ها است.

در این لایحه آمده: این لایحه همچنین شامل بخشی است که وزارت امنیت داخلی آمریکا را به‌واسطه وجود سیسا در این وزارتخانه هماهنگ‌کننده اصلی دولت فدرال برای ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی در برابر حملات سایبری می‌داند. در این لایحه آمده است که سیسا همچنین مسئول پاسخگویی به حملات سایبری است که چندین بخش را درگیر می‌کند.

دان بیکن علت طرح این لایحه را حملات سایبری خبرسازی مثل کلونیال و جی بی اس اعلام کرد و گفت: شرکت‌های آمریکایی موردحمله قرار می‌گیرند و این غیرقابل‌قبول است. اگر می‌خواهیم یک رهبر جهانی باقی بمانیم، باید کاره‌ای بیشتری انجام شود تا اطمینان حاصل شود که آماده دفاع از تجارت خود و شکست دادن این حملات هستیم.

به گفته دفتر بودجه کنگره غیر حزبی، این گزارش طی پنج سال کمتر از ۵۰۰ هزار دلار هزینه خواهد داشت. بودجه مشروط به تخصیص اعتبار خواهد بود. برخی از اعضای دموکرات کمیته انرژی و بازرگانی مجلس نمایندگان آمریکا قبلاً خواستار ارائه قدرت بیشتر به کمیسیون تنظیم مقررات انرژی فدرال برای نظارت بر آمادگی خط لوله، ازجمله آسیب‌پذیری در برابر حملات سایبری شده بودند.

 

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها