لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا از ترفند مجرمان سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی هشدار قطع برق خبر داد.

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم‌ سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با فاس به ترفند تازه مجرمان سایبری اشاره و اظهار داشت: هموطنان مراقب پیامک های جعلی هشدار قطع برق بوده و فریب کلاهبرداران را نخورند.

وی گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیامک های هشدار قطعی برق و قراردادن لینک های جعلی در پیامک های ارسال شده، درصدد ترغیب هموطنان به ورود و ثبت نام در وب سایت جعلی و سپس دریافت اپلیکیشن جعلی هستند که در صورت دانلود، دریافت و نصب اپلیکیشن در تلفن های همراه اقدام به سرقت اطلاعات بانکی و هویتی آنها می کنند.

سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: هموطنان عزیز توجه داشته باشند در صورت دریافت این چنین پیامک‌ها، عجولانه عمل نکرده و اقدام به ثبت نام و ارسال اطلاعات هویتی خود نکنند.


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها