لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – به نظر می‌رسد، دولت آمریکا تحت فشار کمیسیون بورس و کنگره این کشور بالاخره دست به اقدام برای کنترل بازار جهانی ارزهای مجازی خواهد زد.

به گزارش فارس به نقل از راشا تودی، گری گنسلر، دبیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به سنای این کشور اعلام کرده که این کمیسیون به طور جدی به دنبال ایجاد یک چارچوب برای اعمال قانون بر بازار ارزهای مجازی و کنترل نوسانات آن است. درواقع حالا دمکرات‌ها و جمهوریخواهان کنگره آمریکا نسبت به این مسئله که دولت باید برای حفظ دارایی سرمایه‌گذاران اقدام کند، با یکدیگر متحد شدند.

جفری تاکر، کارشناس موسسه براون استون، می‌گوید: دولت آمریکا به احتمال زیاد تحت این فشارها بالاخره به بازار جهانی ارزهای مجازی ورود خواهد کرد و قوانینی را در راستای کنترل آن اعمال می‌کند.


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها