لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، مایکروسافت در گزارش خود اعلام کرده مصرف آب آن در ۲۰۲۲ میلادی نسبت به سال قبل ۳۵ درصد افزایش یافته و به حدود ۱.۷ میلیارد گالن (۶.۴ میلیارد لیتر) رسیده است. از سوی دیگر گوگل نیز از افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در همین بازه زمانی خبر داده است.

شائولی رن یکی از محققان دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید که مسئولیت ارزیابی تأثیراتزیست محیطی هوش مصنوعی مولد را برعهده دارد، در این باره می‌گوید: می‌توان ادعا کرد یکی از دلایل اصلی افزایش مصرف آب مایکروسافت، هوش مصنوعی از جمله سرمایه گذاری کلان در هوش مصنوعی مولد و همکاری با شرکت اوپن ای آی است.

این گزارش که در آوریل ۲۰۲۳ میلادی منتشر شده، نشان می‌دهد آموزش چت جی پی تی ۳ به تنهایی حدود ۸۵ هزار گالن (۷۰۰ هزار لیتر) آب مصرف کرده است. همچنین تخمین زده می‌شود چت جی پی تی که نسخه اولیه جی پی تی ۳ است، برای گفتگو با یک کاربر و پاسخ به ۲۵ تا ۵۰ سوال ،۵۰۰ میلی لیتر آب مصرف می‌کند.

در مراکز داده که محاسبات هوش مصنوعی انجام می‌شود، به راه حل‌هایی برای خنک سازی در مقیاس وسیع نیاز است تا از داغ شدن بیش از حد سرورها و دیگر تجهیزات جلوگیری شود. سیستم‌های گرمایش، هوارسانی و تهویه مطبوع و برج‌های خنک سازی مقدار زیادی آب مصرف می‌کنند.

علاوه بر آن محاسبات هوش مصنوعی نیز انرژی بر است. در برخی اماکن تولید برق نیازمند عملیاتی است که به مصرف مقدار زیادی آب منجر می‌شود، به خصوص هنگامیکه فناوری‌های تولید برق مانند واحدهای ترموالکتریک به کار می‌روند که برای خنک سازی به شدت به آب نیاز دارند.

مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرده مشغول بررسی راه‌هایی است تا سیستم‌های بزرگ‌تر را در زمینه‌های آموزش و به کارگیری، کارآمدتر کند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها