لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش سایبربان؛ معاون دپارتمان امنیت اطلاعات بین‌الملل وزارت امور خارجه روسیه دمیتری بوکین اعلام کرد تا سال ۲۰۲۵ خسارت جرائم سایبری به اقتصاد دنیا ممکن است به ۱۱ تریلیون دلار برسد.

این مقام دولتی در جلسه «مبارزه با جرائم اطلاعاتی: ابزارهای بین‌المللی حقوقی» در همایش حقوق بین‌الملل سنت پترزبورگ در این خصوص اظهار داشت بر طبق ارزیابی‌های کارشناسان، بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارها اطلاعات مربوط به خسارت‌های جرائم سایبری را پنهان می‌کنند.

بوکین معتقد است که جرائم سایبری فرامرزی بوده و چالشی برای همه کشورهای جهان است. اما برای برخی‌ها ۵ میلیون دلار هزینه‌ای به‌حساب نمی‌آید، برای برخی دیگر نیز می‌تواند شکاف بزرگی در بودجه باشد.

برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها