لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی با اشاره به این که مخابرات سود سال ۹۸ و ۹۹ سهامداران عدالت را واریز نکرده که سازمان بورس، اقدامات حقوقی را علیه “اخابر” انجام داده است، گفت: اگر این شرکت این سود را واریز کند، کل سود سهام عدالت بصورت یکجا واریز خواهد شد.
به گزارش تسنیم، محمد باغستانی با بیان اینکه دو شرکت پتروشیمی جم و گل‌گهر با انجام افزایش سرمایه، سود سهامداران عدالت را به صورت سهام جدید پرداخت کردند، گفت: در مقابل اما شرکت مخابرات همچنان سود سال گذشته را واریز نکرده که سازمان بورس در چارچوب قوانین و مقررات موجود اقدامات حقوقی را علیه این شرکت انجام داده است.

مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی با اشاره به این که امید است سود مجمع سال ۹۸ و ۹۹ شرکت مخابرات با هم واریز شود، افزود: اگر “اخابر” اقدام به واریز سود سال مالی ۹۸ و ۹۹ کند، کل سود سهام عدالت بصورت یکجا به حساب سهامداران واریز خواهد شد.


برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها