لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

ایرانسل و پتروشیمی زاگرس، با هدف ارتقا و تأمین زیرساخت‌های ارتباطی، اجرای کارخانه متصل و پیاده‌سازی طرح تحول دیجیتال، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران و پتروشیمی زاگرس، در حاشیه ششمین نمایشگاه فناوری‌اطلاعات، ارتباطات، امنیت و حراست صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و با هدف افزایش بهره‌وری، همسو با الزامات انقلاب چهارم صنعتی و به منظور به‌کارگیری همه جانبه فناوری‌اطلاعات و ارتباطات در مدیریت، برنامه‌ریزی، اجرا و توسعه اکوسیستم دیجیتال، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه هوشمندسازی و تحول دیجیتال، منعقد کردند.

این تفاهم‌نامه، روز سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳، با هدف ارتقا و تأمین زیرساخت‌های ارتباطی، اجرای کارخانه هوشمند متصل و پیاده‌سازی طرح تحول دیجیتال در پتروشیمی زاگرس، بین مهندس هادی منتظری، معاون برنامه‌ریزی و سیستم‌های شرکت پتروشیمی زاگرس و مهندس مجید پورنیا مدیرکل کسب‌وکار سازمانی ایرانسل، به امضا رسید.

اولین ارائه دهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج، این همکاری را در راستای هوشمندسازی و تحول دیجیتال در پتروشیمی زاگرس، توسط واحد کسب‌وکار سازمانی، شکل داده است.

ایرانسل، برای نخستین بار در ایران، ۸ خرداد ماه ۱۴۰۰، طی امضای تفاهم‌نامه‌ای با شرکت فولاد مبارکه اصفهان، تحول دیجیتال در صنعت را کلید زد و کاربردهای تجاری نسل پنجم ارتباطات همراه (5G) در صنعت را به فولاد مبارکه، بزرگترین تولیدکننده فولاد در خاورمیانه و شمال آفریقا، ارائه داد.

ششمین دوره نمایشگاه فناوری‌اطلاعات، ارتباطات، امنیت و حراست، با هدف توانمندسازی کسب‌وکارها در مسیر تحول دیجیتال و توسعه زیرساخت‌های هوشمند و پایدار در حوزه انرژی، از ۹ تا ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۳، در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) برگزار می‌شود. محل برگزاری نمایشگاه در «عسلویه، مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های بین‌المللی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس» به دلیل قرارگیری در کنار بزرگ‌ترین میدان گازی جهان و تأسیسات عظیم نفت و گاز، یکی از مناسب‌ترین مکان‌ها برای تعامل فعالان صنعت انرژی، پیمانکاران و ارائه‌دهندگان راهکارهای نوین فناوری است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها