لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

طبق اعلام مایکروسافت از هوش مصنوعی کوپایلوت فقط برای سرگرمی استفاده می شود.

به گزارش آی سی تی نیوز، مایکروسافت در حال حاضرسعی دارد مشتریان شرکتی خود را وادار به پرداخت حق اشتراک برای استفاده از هوش مصنوعی کوپایلوت کند. اما از سوی دیگر به دلیل شرایط استفاده از این ابزار در شبکه های اجتماعی انتقاد زیادی از آن می شود.

البته به نظر می رسد این شرایط استفاده از ۲۴ اکتبر ۲۰۲۵ میلادی تغییر کرده اند. این شرکت فناوری هشدار داده کوپایلوت فقط برای مقاصد سرگرمی است. این ابزار ممکن است اشتباه کند و به شیوه ای که مورد نظر است کار نکند. بنابراین برای مشاوره درباره موضوعات مهم نباید به آن اتکا کرد.

در همین راستا یک سخنگوی مایکروسافت اعلام کرد این شرکت آنچه را که محتوای قدیمی توصیف کرده به روز رسانی می کند.

وی در این باره افزود: همزمان با تکامل محصول، لحن توصیف محصول نیز دیگر نشان دهنده شیوه استفاده از کوپایلوت نیست. نشریه تام هارور اشاره کرده مایکروسافت تنها شرکتی نیست که از چنین بیانیه ای برای هوش مصنوعی استفاده می کند.

 

منبع:خبرگزاری مهر

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها