لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از تلگراف، یک مقام ناتو اعلام کرد این سازمان قربانی یک حمله سایبری شده که به نظر می رسد توسط گروه هکرهای «کیل نت»(Killnet) انجام شده است.

گروه هکری مذکور مسئولیت حملات DDoS را برعهده گرفته اما جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرده است. در یکی از کانال های تلگرام مربوط به گروه کیل نت آمده است: ما حملاتی علیه ناتو انجام می دهیم. جزئیات در یک کانال مخصوص قرار دارند.

در نتیجه این حمله وب سایت «مقر عملیات های خاص ناتو» که در بلژیک قرار دارد، به مدت ۲ ساعت مختل و سپس فعالیت آن از سر گرفته شد.

سازمان « قابلیت های استراتژیک حمل و نقل هوایی» یکی دیگر از سازمان هایی است که تحت تاثیر این حمله قرار گرفتند.

یکی از مقامات ناسا با تایید حمله هکری گفت: کارشناسان سایبری ناسا به طور فعال مشغول بررسی رویدادی هستند که برخی وب سایت های این سازمان را تحت تاثیر قرار داده است. ناتو به طور مرتب با رویدادهای سایبری دست و پنجه نرم می کند و با موضوع امنیت سایبری با جدیت برخورد می کند.

آژانس های امنیتی غربی «کیل نت» را یک گروه از فعالان هکری حامی کرملین توصیف کرده اند که وب سایت های دولتی و نظامی کشورهای پشتیبان اوکراین را با حملات DDoS هدف می گیرند.

این حملات معمولا به اختلالی چند ساعته منجر می شوند و خسارت مداومی ایجاد نمی کنند.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها