لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از رویترز، شرکت TSMC یکی از تهیه کنندگان اصلی تجهیزات اپل و بزرگترین پیمانکار تراشه سازی جهان هم اکنون با بودجه ۱۲ میلیارد دلاری مشغول ساخت کارخانه ای در آریزونا است.

سال گذشته برنامه های این شرکت برای ساخت کارخانه های تراشه سازی بیشتری در آریزونا گزارش شده بود. همچنین بحث هایی درباره آنکه واحد بعدی باید پیشرفته تر باشد تا بتواند تراشه هایی با فناوری ۳ نانومتری را بسازد نیز انجام شد.

موریس چانگ بنیانگذار TSMC در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد کارخانه تراشه سازی با فناوری ۳ نانومتر در همان محل کارخانه تراشه های ۵ نانومتری قرار دارد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها