لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

رئیس کل بانک مرکزی گفت: هیچ کس نگران تامین کالاهای اساسی نباشد، بانک مرکزی پیش بینی های لازم را در این باره انجام داده و جای نگرانی نیست.

به گزارش آی سی تی نیوز، هفتادمین جلسه ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور به ریاست دکتر سید محمد امین آقامیری رئیس مرکز ملی فضای مجازی و با حضور دکتر همتی رئیس کل بانک مرکزی، ارگان‌های رسانه ای کشور و نمایندگان رسانه های مختلف کشور در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، گزارشی از وضعیت رسانه ای کشور در حوزه های مختلف اقتصادی از جمله نرخ ارز و طلا توسط ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور ارائه شد و اعضای جلسه نکات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در ادامه جلسه، دکتر همتی رئیس کل بانک مرکزی نیز طی سخنانی، به تشریح ابعاد مختلف اقدامات و ماموریت های بانک مرکزی پرداخته و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 25 میلیارد دلار برای تولید، تامین ارز شده و این روند تامین ارز ادامه دارد و در این زمینه، مشکلی نخواهیم داشت.

وی همچنین اظهار داشت: روند رشد نرخ دلار با اقدامات متعددی که بانک مرکزی انجام داده، کاهشی شده و این روند کاهشی ادامه خواهد داشت اما دشمن در تلاش است با شوک رسانه ای و اخبار جعلی و دروغ، این روند را متوقف کند و قطعا با همت مسئولان و کمک مردم عزیزمان، موفق نخواهند شد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی، تصریح کرد: هیچ کس نگران تامین کالاهای اساسی نباشد، بانک مرکزی پیش بینی های لازم را در این باره انجام داده و جای نگرانی نیست.

دکتر همتی در ادامه با بیان اینکه نقدینگی در 3 ماه گذشته کاهش داشته است، از کاهش تورم نقطه به نقطه در مهر ماه خبر داد و تاکید کرد: دشمن تلاش های زیادی برای ایجاد اختلال در ابعاد مختلف اقتصادی کشور، انجام داده اما تاکنون با برنامه ریزی مدون و همکاری بسیار خوب مردم، موفق نشده و بعد از این هم موفق نخواهد شد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها