لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با حمایت همراه اول برگزار شد و اپراتور اول تلفن همراه کشور با نمایش راهکارهای هوشمند و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خود، توجه مقامات و فعالان اقتصاد دیجیتال را به خود جلب کرد.

 توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز ۹ آذر ۱۴۰۴ با مشارکت ‌و حمایت همراه اول برگزار شد و اپراتور اول کشور در بخش نمایشگاهی این رویداد، مجموعه‌ای از راهکارهای هوشمند، خدمات سازمانی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خود را به نمایش گذاشت.

 

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این همایش اظهار کرد: اپراتورهای تلفن همراه پس از برگزاری مزایده باند فرکانسی، به‌طور رسمی وارد مرحله تأمین و تجهیز زیرساخت‌های 5G شده‌اند.

 

وی توسعه 5G، فیبرنوری و آمادگی برای 6G را نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین دانست و گفت: دولت بدون مشارکت گسترده بخش خصوصی قادر به پیشبرد این مسیر نیست.

 

وزیر ارتباطات همچنین از برنامه صدور پروانه اپراتور هوش مصنوعی و نقش ابر دولت، حکمرانی داده و ایجاد مراکز داده در جهش دیجیتال کشور خبر داد.

 

محمدرضا عارف، معاون اول رییس‌جمهور نیز در سخنرانی خود تأکید کرد که آینده اقتصاد ایران بر پایه نوآوری داده و فناوری دیجیتال شکل می‌گیرد.

 

وی گفت: ایران با تکیه بر سرمایه انسانی و حضور بخش خصوصی می‌تواند به هاب منطقه‌ای ICT تبدیل شود و سرمایه‌گذاری در حوزه فیبر نوری، 5G، هوش مصنوعی و خدمات دیجیتال از امن‌ترین و سودآورترین فرصت‌های اقتصادی کشور است.

 

در حاشیه همایش، نمایشگاه جانبی با حضور هاشمی وزیر ارتباطات افتتاح شد و زهرا بهروزآذر، معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده از غرفه همراه اول بازدید کرد.

 

همراه اول در این نمایشگاه طرح همیاری برای بهبود پوشش شبکه، راهکارهای سازمانی، سرویس‌های مبتنی بر اینترنت اشیا، خدمات شرکت EBCOM و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری حرکت اول را معرفی کرد؛ بخش‌هایی که توجه مدیران و فعالان فناوری را به خود جلب کرد و تمرکز اپراتور اول تلفن همراه کشور بر توسعه سرویس‌های نوین و تقویت اقتصاد دیجیتال را برجسته ساخت.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها