لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

رئیس رویداد مانوین بر نقش صندوق‌های پژوهش و فناوری در تأمین مالی و توانمندسازی شرکت‌های خلاق برای تقویت صادرات تأکید کرد.

به گزارش آی سی تی نیوز، نشست تخصصی و هم‌افزایی با صندوق‌های پژوهش و فناوری با هدف بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صنایع خلاق و ایجاد زمینه همکاری با رویداد ملی صنایع خلاق مانوین، پیش از برگزاری این رویداد و با حضور عبدالحسن بهرامی، رئیس رویداد ملی صنایع خلاق مانوین و جمعی از مدیران و نمایندگان صندوق‌های پژوهش و فناوری در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.بهرامی در این نشست با تأکید بر رویکرد آینده‌محور مانوین گفت: مانوین صرفاً نمایش دستاورد‌ها نیست، بلکه نگاهی به آینده، تحقیق و توسعه و خلق فرصت‌های جدید در صنایع خلاق دارد.

در این رویکرد، حمایت‌ها باید بیش از گذشته به سمت حمایت‌های پیشینی و ابزار‌های توانمندساز حرکت کند تا شرکت‌های خلاق با اشراف بیشتر بر بازار، توان صادراتی خود را افزایش دهند و ظرفیت بیشتری برای جذب سرمایه داشته باشند.

وی افزود: توسعه صنایع خلاق نیازمند ابزار‌های مالی متناسب با ماهیت این کسب‌وکارهاست و صندوق‌های پژوهش و فناوری می‌توانند در کنار تأمین مالی، در توانمندسازی، توسعه بازار و ایجاد مسیر‌های سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های خلاق نقش مؤثری ایفا کنند.

مانوین نیز با هدف ایجاد ارتباط میان ایده، خلاقیت، سرمایه و بازار طراحی شده و تلاش دارد زمینه تبدیل ظرفیت‌های خلاق کشور به فرصت‌های اقتصادی را فراهم کند.

رئیس رویداد ملی صنایع خلاق مانوین با اشاره به مشارکت گسترده در این رویداد اظهار کرد: تاکنون از ۳۲ استان کشور و در هر سه بخش رویداد ثبت‌نام انجام شده است که نشان‌دهنده ظرفیت گسترده صنایع خلاق در سراسر کشور است.

مانوین تلاش دارد با شناسایی این ظرفیت‌ها، ارتباط میان فعالان صنایع خلاق، سرمایه‌گذاران، صندوق‌های پژوهش و فناوری و نهاد‌های توسعه‌ای را تقویت کند.

بهرامی همچنین با اشاره به استمرار فعالیت‌های مانوین گفت: دبیرخانه دائمی رویداد ملی صنایع خلاق مانوین تشکیل شده است و این دبیرخانه با توجه به جایگاه مانوین در مرکز راهبری ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و با همراهی ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم، استمرار برنامه‌ها و پیگیری ظرفیت‌های این حوزه را دنبال خواهد کرد.

دبیرخانه مانوین نیز آمادگی خود را برای دریافت طرح‌ها و پیشنهاد‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری اعلام کرد تا زمینه بررسی طرح‌های قابل سرمایه‌گذاری، تعریف همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت ابزار‌های مالی برای حمایت از کسب‌وکار‌های خلاق فراهم شود.

این نشست با هدف ایجاد هم‌افزایی میان رویداد مانوین و صندوق‌های پژوهش و فناوری برگزار شد و می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری ارتباطی پایدار میان کسب‌وکار‌های خلاق، سرمایه‌گذاران و نهاد‌های تأمین مالی و حرکت از معرفی ظرفیت‌ها به سمت سرمایه‌گذاری و خلق فرصت‌های اقتصادی باشد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها