لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

گروه‌هایی از کارکنان آمازون، گوگل و مایکروسافت خواستار حفظ محدودیت‌های ایمنی در استفاده نظامی از مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی شدند.

به گزارش آی سی تی نیوز؛ گروه‌هایی بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر از کارکنان شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله آمازون، گوگل، مایکروسافت و اوپن‌ای‌آی با انتشار نامه‌هایی سرگشاده از مدیران این شرکت‌ها خواسته‌اند حدود روشن‌تری برای همکاری با ارتش ایالات متحده در حوزه هوش مصنوعی تعیین کنند. این نامه‌ها در شرایطی منتشر شده‌اند که بحث‌ها درباره استفاده نظامی از مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی در حال تشدید است.

یکی از نخستین این نامه‌ها توسط گروهی با عنوان «No Tech For Apartheid» منتشر شده است؛ گروهی که در سال‌های گذشته نیز با سازمان‌دهی اعتراض‌هایی در دفاتر گوگل و مایکروسافت نسبت به قراردادهای فناوری با دولت آمریکا انتقاد کرده بود. این نامه در پی تنش‌های اخیر میان شرکت هوش منصوعی آنتروپیک و وزارت دفاع آمریکا منتشر شده است.

در این نامه آمده است که پنتاگون از آنتروپیک خواسته دو محدودیت ایمنی مهم در مدل هوش مصنوعی کلاد را حذف کند. این محدودیت‌ها شامل ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی برای نظارت گسترده بر جمعیت‌های غیرنظامی و ممنوعیت توسعه سامانه‌های تسلیحاتی کاملاً خودکار بدون نظارت انسانی می‌شود. نویسندگان نامه این درخواست را نوعی فشار یا «اولتیماتوم» از سوی پنتاگون توصیف کرده‌اند.

امضاکنندگان نامه همچنین هشدار داده‌اند که در صورت پذیرش چنین درخواست‌هایی از سوی شرکت‌های فناوری، امکان توسعه سامانه‌هایی فراهم می‌شود که می‌توانند برای نظارت گسترده یا استفاده از سلاح‌های خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی به کار گرفته شوند. آن‌ها از مدیران شرکت‌های بزرگ فناوری خواسته‌اند در صورت انعقاد قراردادهای جدید با پنتاگون یا سایر نهادهای امنیتی آمریکا، شفافیت بیشتری درباره ماهیت این همکاری‌ها برای کارکنان فراهم کنند.

این گروه‌ها همچنین از کنگره آمریکا خواسته‌اند قوانین مشخصی برای محدود کردن استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌هایی مانند نظارت گسترده یا کاربردهای خشونت‌آمیز تصویب کند. به گفته آن‌ها، در وضعیت وفقدان چارچوب‌های نظارتی روشن، کارکنان صنعت فناوری تلاش خواهند کرد از طریق سازمان‌دهی داخلی و فشار بر مدیران شرکت‌ها مانع استفاده از فناوری‌های توسعه‌یافته توسط آن‌ها در پروژه‌های نظامی بحث‌برانگیز شوند.

 

منبع:خبرگزاری مهر

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها