لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

به گزارش مهر به نقل از گیزموچاینا، سری آیفون ۱۵ احتمالا مانند سال های گذشته در سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی رونمایی شود.

هرچند تا آن زمان راه زیادی باقیمانده اما از هم اکنون ادعاهایی درباره تغییرات قابل توجه در طراحی دستگاه از جمله نازک تر شدن لبه ها و گوشه های خمیده دستگاه منتشر شده است به این ترتیب دستگاه جدید از لحاظ زیبایی شناختی مشابه اپل واچ سری ۷ خواهد بود.

پیش بینی می شود سری آیفون ۱۵ در پاییز ۲۰۲۳ رونمایی شود. طبق اطلاعات یک حساب کاربری توئیتری با نام ShrimpApplePro، آیفون ۱۵ پرو و ۱۵ پرو مکس(یا ۱۵ اولترا) لبه های نازک تر و گوشه های خمیده دارد.

بر اساس این شایعات اندازه نمایشگر سری جدید آیفون تفاوتی با نسخه ۱۴ نخواهد داشت و شامل دستگاه هایی با صفحه نمایش های ۶.۱ اینچی برای آیفون ۱۵ و ۱۵ پرو و نمایشگر ۶.۷ اینچی برای آیفون ۱۵ پلاس و ۱۵ اولترا خواهد بود.

البته این نخستین باری نیست که حساب کاربری مذکور ادعاهایی درباره سری آیفون ۱۵ با لبه های خمیده را منتشر می کند. به نظر می رسد این طراحی مشابه آیفون 5C است که بخش جلویی آن مربع و پشت آن خمیده بود.

علاوه بر آن این حساب کاربر مدعی است طراحی دستگاه شباهت زیادی به اپل واچ با لبه های نازک تر و خمیده تر دارد.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها