لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – فیس بوک روز گذشته از خود در برابر حملات تند جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دفاع کرد. وی مدعی شده بود این شبکه‌ اجتماعی با امکان‌پذیر کردن انتشار اخبار دروغین در مورد ویروس کرونا، مردم را به کشتن می‌دهند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، گای روزن معاون یکپارچگی فیس بوک پستی وبلاگی منتشر کرد و توضیح داد که در این زمینه نباید فیس بوک را سرزنش کرد. به گفته او واقعیات بسیار متفاوت از آن چیزی است که توسط دولت آمریکا در روزهای اخیر مطرح شده است.

در بخشی از این مطلب آمده است: در زمانی که موارد ابتلا به کرونا در آمریکا در حال افزایش است، دولت بایدن گزینه سرزنش کردن تعدادی از شرکت های شبکه اجتماعی آمریکا را انتخاب کرده است. اگر چه شبکه های اجتماعی نقش مهمی در جامعه ایفا می کنند، اما واضح است که ما باید رویکردی خطاب به کل جامعه را در پیش بگیریم تا به شیوع ویروس کرونا خاتمه دهیم و واقعیات و نه ادعاها باید به اطلاع رسانی در مورد این تلاش ها کمک کند.

روزن در این مطلب به همکاری با تعدادی از دانشگاه ها مانند کارنگی ملون و مریلند برای انجام یک تحقیق جهانی در مورد نشانه ها، تست ها و نرخ واکسیناسیون کرونا اشاره کرده است. وی مدعی است بررسی مذکور نشان می دهد 85 درصد از کاربران فیس بوک در آمریکا واکسن کرونا زده اند یا قصد دارند این کار را انجام دهند. هدف گذاری باید تزریق واکسن به 70 درصد آمریکایی ها تا 4 جولای بوده و فیس بوک عامل عدم تحقق این هدف نیست.

در عین حال باید توجه داشت مدعای اصلی بایدن و کاخ سفید این است که فیس‌بوک در زمینه مقابله با دروغ پراکنی در مورد واکسن کرونا جدیت لازم را نداشته است.


برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها