لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

شبکه اجتماعی ایکس عصر دوشنبه پس از یک اختلال فنی گسترده که کاربران در چندین قاره را با مشکل مواجه کرده بود، بار دیگر به وضعیت عادی بازگشت. این قطعی باعث شد بسیاری از کاربران با تایم‌لاین‌های خالی و ناتوانی در مشاهده پست‌های جدید روبه‌رو شوند.
به گزارش آی سی تی نیوز،این پلتفرم که در مالکیت ایلان ماسک قرار دارد، برای حدود دو ساعت با اختلال جدی در دسترسی مواجه بود. در این بازه زمانی، بخش زیادی از کاربران امکان استفاده عادی از خدمات را نداشتند، اما در ادامه تایم‌لاین‌ها مجدداً بارگذاری شد و عملکرد سیستم به حالت طبیعی بازگشت.
بر اساس گزارش وب‌سایت Down Detector که وضعیت اختلال سرویس‌های آنلاین را رصد می‌کند، همزمان با آغاز مشکل، حجم گزارش‌های کاربران درباره قطعی و اختلال در عملکرد «ایکس» به شکل محسوسی افزایش یافت. داده‌های منتشرشده نشان می‌دهد این شبکه اجتماعی تا حدود ساعت ۱۵:۳۰ به وقت گرینویچ (GMT) به شرایط پایدار بازگشته است.
آمارهای داون‌دیتکتور حاکی از آن است که در پاکستان شمار گزارش‌های ثبت‌شده از سوی کاربران در ساعت ۱۸:۵۴ به وقت محلی به اوج ۲۷۵ مورد رسید، اما تنها یک ساعت بعد این رقم به ۸ گزارش کاهش یافت؛ موضوعی که نشان‌دهنده رفع تدریجی مشکل در این منطقه بود.
همزمان با این اختلال، نهاد ناظر بر اتصال اینترنت NetBlocks در شبکه اجتماعی متن‌باز Mastodon اعلام کرد به نظر می‌رسد «ایکس» با قطعی‌های بین‌المللی روبه‌رو شده است. با این حال، نت‌بلاکس تأکید کرد این اختلال ارتباطی با قطعی یا فیلترینگ اینترنت در سطح کشورها نداشته و منشأ آن داخلی بوده است.
گزارش‌ها از کشورهای مختلف از جمله فرانسه و تایلند نیز اختلال سراسری را تأیید می‌کرد و خبرنگاران در این کشورها از عدم دسترسی موقت به این پلتفرم خبر دادند. با بازگشت کامل خدمات، فعالیت کاربران در «ایکس» به روال عادی بازگشته است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها