لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با اجرای طرح ملی توسعه ظرفیت‌های تجاری‌سازی دارایی‌های فکری، شرکت‌های دانش‌بنیان به سوی بازارهای جهانی پیش رفتند.

به گزارش آی سی تی نیوز، محمدصادق خیاطیان طی سخنانی در رویداد مالکیت فکری که در محل این صندوق برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه ظرفیت‌های تجاری‌سازی دارایی‌های فکری، اظهار کرد: این طرح یک‌سال به‌طول انجامید و دستاوردهایی در پی داشت. از جمله این دستاوردها، توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان بود که به آنها کمک کرد تا در مقیاس بین‌المللی آموزش‌های لازم را دریافت کنند و در نتیجه بتوانند به بازارهای جهانی راه یابند.

وی افزود: دستاورد دیگر این طرح، تصویرسازی مثبت از کشور در جوامع بین‌المللی بود. این تصویر به‌طور چشمگیری ظرفیت‌های علمی و فناوری ایران را به جهانیان معرفی کرد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به گزارش آنکتاد اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۱۴، سازمان آنکتاد گزارشی از وضعیت علم و فناوری ایران تهیه کرد که به‌رغم سوالاتی که در آن زمان مطرح بود، تصویری ارزشمند از وضعیت علمی کشور به نمایش گذاشت و بسیاری از نهادهای بین‌المللی به این گزارش ارجاع دادند.

وی همچنین مشکلات بازار را از چالش‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کشور نوپا هستند و فروش سالانه آنها کمتر از ۵ میلیارد تومان است که این نشان‌دهنده مشکلات در بازار داخلی و بین‌المللی است.

خیاطیان در پایان اذعان کرد: مسائل کلان اقتصادی در کشور سبب شده‌اند که بازار فناوری ایران کوچک و محدود باشد و همین امر فرصت‌های تجاری‌سازی را برای بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان سخت کرده است.

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها