به گزارش سایبربان؛ کانال تلگرامی صابرین نیوز از حمله سایبری شدید یک تیم عراقی به زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی و هک شدن فعالیت‌های تجاری بورس تل‌آویو خبر داد.

این اولین بار نیست که سایت‌ها و سرورهای رژیم صهیونیستی از عراق هدف قرار می‌گیرد. ماه می گذشته، زمانی که یک تیم سایبری عراقی با نام الطاهره (Al-Tahereh) با شعار «یالثارات ابومهدی المهندس» به زیرساخت‌های حمل و نقل اسرائیل حمله و بزرگ‌ترین شرکت حمل و نقل رژیم صهیونیستی را تعطیل کرد.

کارشناسان مدعی شدند که هکرهای عراقی اوایل ماه آوریل سال جاری به مدت ۲ روز متوالی وب‌سایت و سرورهای فرودگاه بن گوریون تل‌آویو و وب‌سایت بانک اسرائیل را مختل کردند و مجدداً گروه موسوم به «الطاهره» مسئولیت یک اقدام سایبری و حمله به سرورهای رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت.

کانال تلگرامی صابرین نیوز نیز همان زمان گزارش داده بود که این حمله سایبری از خاک عراق و همزمان با شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، از فرماندهان ضد تروریسم، در فرودگاه بین المللی بغداد صورت گرفت.

پست های مرتبط
پست های اخیر
برچسب ها