پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ امین یادگارنژاد رئیس پلیس فتا استان کرمان در تشریح این خبر اظهار داشت : کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی و یا با ارسال ایمیل و پیامک، کاربران را تشویق و ترغیب به ورود به لینکهایی خاص جهت دانلود این فایلها میکنند.
وی با تاکید بر توجه به منبع پیام ارسال شده افزود: گاهی اوقات این پیامها و تبلیغات شما را به سمت بدافزارها هدایت کرده و به هنگام دانلود، به دستگاه شما نفوذ و هدف خود را اجرایی میکنند.
این مقام مسئول در خصوص قابلیت برخی از مرورگرها در مورد وب سایتهای حاوی بدافزار گفت:این مرورگرها قابلیت شناسایی سایتهای حاوی برافزار را داشته بنابراین وب سایتهای مشکوک را صرف نظر از اطلاعاتی که ارائه میدهند، به هیچ وجه مورد بازدید قرار ندهید و از وب سایتهای مذکور دوری کنید.
یادگارنژاد با اشاره به یکی از روشهای اصلی انتشار بدافزار گفت: به پنجرههایی که در زمان گشت و گذار در وب بالا میآیند، کاملاً دقت کرده و در صورتی که نشان دهنده نیاز به نصب یک درایور ویدئوی جدید برای دیدن فیلمی هستند، بسیار با احتیاط عمل کنید.
وی بیان کرد: حداقل هفتهای یک بار برنامه آنتی ویروس را اجرا کرده و سیستم خود را اسکن کنید و مطمئن شوید که نرمافزارهای آنتی ویروس و سیستم عامل شما همواره به روز بوده و اصلاحیههای آنها به موقع نصب شده است.
سرهنگ یادگارنژاد گفت: درست است که اجتناب از ویروسها کار سختی به نظر میرسد ولی به یاد داشته باشید، این کار بسیار راحتتر از اصلاح سیستمی است که مورد حمله بدافزارها قرار گرفته است.
وی افزود: در زمان دریافت فایلها از منابع نامعتبر توجه داشته باشید که هنگام نصب اینگونه نرمافزارها از دادن مجوز دسترسیهای مشکوک خودداری کنید چرا که با کمی دقت میتوان متوجه شد که این مجوزها هیچ ارتباطی به نوع فعالیت نرمافزار ندارند.
رئیس پلیس فتا استان کرمان در پایان یادآور شد: اگر در زمان دانلود این گونه فایلها با پرداخت وجه مواجه شدید مراقب سایتهای جعلی باشید چرا که مجرمان سایبری با طراحی صفحات جعلی درگاههای بانکی به دنبال سرقت اطلاعات بانکی افراد هستند.