معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، راهنمای عمل شبکه اجتماعی دانشآموزان(شاد) را برای آموزش، به استانهای سراسر کشور ابلاغ کرد.
با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه در خانه و به حداقل رساندن رفتوآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزش و پرورش اقدام به راهاندازی سامانه آموزش مجازی شاد کرده تا مربیان پیش دبستانی، آموزگاران و دبیران بتوانند از طریق کلاسهای مجازی، نوآموزان، دانشآموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.
وزارت آموزش و پرورش سعی کرده است با ایجاد یک رابط کاربری نرمافزاری به نام بات ارتباط بین سامانه سناد که پایگاه داده اطلاعات مدارس، دانش آموزان، کلاسها و معلمان است با پیامرسانهای داخلی را فراهم سازد و آموزشها در فضای مجازی را ساماندهی کند.
انتخاب پیام رسان به مدیر مدرسه که در فضای واقعی مدرسه در خط مقدم فرآیند آموزش قرار داشت، واگذار شده است و مدیر مدرسه باید تلاش کند در این شرایط بحرانی انتخابی مبتنی بر تواناییها و شناخت خود از پیام رسانها را داشته باشد.
در همین راستا معاونت آموزش ابتدایی راهنمای عمل شبکه اجتماعی دانشآموزان برای آموزش(شاد) ویژه دانشآموزان، معلمان، اولیا و مدیران (در دوره پیشدبستان و دوره اول و دوم ابتدایی) را ابلاغ کرد.
راهنمای عمل شبکه اجتماعی دانشآموزان برای آموزش(شاد) را میتوانید دانلود کنید: دستورالعمل جدید دستورالعمل جدید
شیوهنامه آموزش مجازی در «شاد» برای دوره متوسطه
معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، شیوهنامه آموزش مجازی در شبکه اجتماعی دانشآموزان را به استانهای سراسرکشور ابلاغ کرد.
ساختار شبکه اجتماعی شاد همانند ساختار مدرسه واقعی است یعنی دانش آموزان وارد کلاس مجازی میشوند و معلم در همان زمان مطابق با برنامه کلاسی که مدیر مدرسه ارائه میدهد، حضور خواهند داشت و فرآیند یاددهی و یادگیری را دنبال خواهند کرد.
نظارت برکلاس درس مجازی معلمان و حضور وغیاب دانش آموزان بر عهده مدیر و کادر اداری مدرسه خواهد بود.
شیوهنامه آموزش مجازی در شبکه اجتماعی دانشآموزان را میتوانید دانلود کنید: دستورالعمل شاد در متوسطه دستورالعمل شاد در متوسطه
نحوه احراز هویت دانشآموزان برای ورود به «شاد»
به گزارش فارس، شبکه اجتماعی دانشآموزان(شاد) به منظور ساماندهی آموزش مجازی معلمان که بنا بر مسؤولیت اجتماعی خود در مدت زمان تعطیلی مدارس انجام دادهاند، در وزارت آموزش و پرورش طراحی و پیاده سازی شده است.
زیرساخت اجرای این طرح، استفاده از پیامرسانهای داخلی است که با طراحی یک رابط کاربری ساده جهت اتصال به پیام رسان و احراز هویت مدیر، معلم و دانش آموز، امکان برگزاری کلاسهای آنلاین مبتنی برتبادل پیام و محتوا را فراهم ساخته است.
والدین دانش آموز یا شخص دانش آموز پس از اطلاع از پیام رسان منتخب مدرسه از طریق مدیر یا معلم باید نسخهی جدید پیام رسان را نصب کند و از طریق گزینه بات شاد با انتخاب نقش «دانشآموز» به لینک shad.medu.ir متصل شده و پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده مطابق به کلاس خود در مدرسه وصل شود.
دانش آموز بدون پیام رسان نیز از طریق سامانه shad.medu.ir میتواند وارد کلاسهای مدرسه خود شود.
مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، درختوارهای از نحوه احراز هویت دانشآموز و ورود به پیامرسان ارائه داده است که در ادامه خواهد آمد.
اینفوگرافی راهنمای عمل شبکه اجتماعی دانشآموزان
راهنمای عمل شبکه اجتماعی دانشآموزان (شاد) برای آموزش و فرایند ورود به این شبکه اجتماعی به صورت اینفوگرافی ارائه شد.
به گزارش فارس، فرایند ورود به شبکه اجتماعی دانشآموزان (شاد) طی سه مرحله از سوی مدیر مدرسه، معلمان و دانشآموزان باید صورت گیرد.
همه اعضای مدرسه و دانشآموزان جهت استفاده از سامانه باید یکی از نرمافزارهای سروش، آی گپ، بله، گپ و روبیکا را که توسط مدیر انتخاب میشود در تلفن همراه یا رایانه نصب کنند.
- گام اول: راه اندازی توسط مدیر مدرسه:
انتخاب پیام رسان از سامانه سناد
نصب پیامرسان در گوشی همراه یا رایانه
ورود به بات(شاد) و ثبت کد ملی
تأیید اطلاعات کلاسها و معلمان
- گام دوم: راهاندازی توسط معلمان
نصب پیامرسان انتخابی مدیر مدرسه
انتخاب گزینه معلم ( مشاهده کد ملی و گروههای کلاس)
تأیید صحت اطلاعات
- گام سوم: راهاندازی توسط دانشآموزان
نصب پیامرسان انتخابی مدیر مدرسه
ورود به بات(شاد) و انتخاب گزینه دانشآموز
کلیک بر روی لینک (shad.medu.ir) در پیامرسان و ورود به صفحه اصلی شاد
ثبت اطلاعات درخواستی و با تأیید آن ورود به لینک کلاس