چگوگی غیرفعال کردن پخش ویدئو در گوگل پلی استور
همراه ما باشید

چگوگی غیرفعال کردن پخش ویدئو در گوگل پلی استور

چگوگی غیرفعال کردن پخش ویدئو در گوگل پلی استور

آی‌سی‌تی‌نیوز - گوگل پلی فروشگاه رسمی گوگل برای گوشی‌های اندرویدی است که شامل چند میلیون اپلیکیشن بوده و هر یک از این اپلیکیشن‌ها دارای صفحات اختصاصی خودشان هستند. در صفحات برخی از اپلیکیشن‌های موردبحث، ویدئو نیز وجود دارد که این ویدئوها در حالت پیش‌فرض به‌صورت خودکار پخش می‌شوند

گوگل پلی فروشگاه رسمی گوگل برای گوشی‌های اندرویدی است که شامل چند میلیون اپلیکیشن بوده و هر یک از این اپلیکیشن‌ها دارای صفحات اختصاصی خودشان هستند. در صفحات برخی از اپلیکیشن‌های موردبحث، ویدئو نیز وجود دارد که این ویدئوها در حالت پیش‌فرض به‌صورت خودکار پخش می‌شوند. قابلیت پخش خودکار ویدئو به‌‌طور کلی قابلیتی محبوب نیست و شمار زیادی از کاربران به آن روی خوش نشان نمی‌دهند. گوگل از مدتی پیش کاری کرده است تا ویدئوهای پلی استور به‌صورت خودکار اجرا شوند که در ابتدا باعث نارضایتی کاربران شد. بااین‌حال همچون یوتیوب و نت‌فلیکس، پخش خودکار ویدئوهای گوگل پلی نیز به‌راحتی از طریق منوی تنظیمات قابل‌ متوقف‌سازی است.

به‌منظور توقف پخش خودکار ویدئو در گوگل پلی، ابتدا این فروشگاه را باز کنید. اگر میان‌بر آن را روی صفحه‌ی اصلی ندارید، می‌توانید وارد فهرست اپلیکیشن‌ها شوید و در نهایت گوگل پلی را باز کنید
پس از باز شدن گوگل پلی، در گوشه‌ی سمت چپ بالای صفحه روی منوی اصلی ضربه بزنید تا گزینه‌های جدیدی پیش‌روی شما قرار گیرد
در مرحله‌ی بعد باید به‌سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه‌ی Settings برسید؛ پس از پیدا کردن Settings روی آن ضربه بزنید:
در مرحله‌ی بعد باید در زیر بخش General به‌دنبال گزینه‌ی Auto-Play Videos بگردید و روی آن ضربه بزنید:
با ضربه زدن روی گزینه‌ی Auto-Play Videos صفحه‌ی جدیدی باز می‌شود که می‌توانید از طریق آن، یکی از سه گزینه‌ی موجود را انتخاب کنید: گزینه‌ی اول Auto-play video at any time (پخش خودکار ویدئو در هر زمان)، گزینه‌ی دوم Auto-play videos over Wi-Fi only (پخش خودکار ویدئو تنها از طریق وای‌فای) و گزینه‌ی سوم Don’t auto-play videos (ویدئوها را به‌صورت خودکار پخش نکن) است. در اینجا باید گزینه‌ی سوم را انتخاب کنید. پس از انتخاب این گزینه، دکمه‌ی Done را فشار دهید تا تغییرات ذخیره شوند. به‌دنبال ذخیره‌ی تغییرات، مجددا به منوی تنظیمات بازگردانده می‌شوید.

درباره نویسنده

سینا مظفری مشاهده تمام مطالب

ثبت دیدگاه