هفته گذشته بسیاری از مردمی که با وجود گرانی بنزین موفق به دریافت یارانه اعلامی دولت نشدند در شبکههای اجتماعی به انتقاد از دولت و نحوه واگذاری یارانه بنزین پرداختند.
برخی از کاربران با انتشار تصاویری از صفهای شلوغ کنار بخشداریها این موضوع را پیش کشیدند که دولت به بخش بزرگی از مردم یارانه گرانی بنزین را نداده است و مطرح شدن اختصاص این یارانه هم صرفا جنبه تبلیغاتی داشته است.
از سوی دیگر برخی از کاربران نیز صحبتهای معاون وزیر رفاه را که گفته بود کسانی که متقاضی یارانه بنزین باشند تمامی حسابهای بانکیشان را چک میکنیم در تعارض با حریم خصوصی افراد دانستند و خواستار آن شدند که مسوولان نیز تمامی اموال داخل و خارج خود و بستگانشان را اعلام کنند.
براساس گمانهزنیهایی که در شبکههای اجتماعی صورت گرفته، دولت به دنبال آن است که با کم کردن تعداد کسانی که یارانه بنزین به آنها اختصاص مییابد به نوعی کمبود بودجه خود را جبران کند.
بسیاری از کاربران با اشاره به شرایط نامناسب اقتصادی خود خواستار تجدید نظر دولت در اختصاص یارانه بنزین و واگذار شدن این یارانه به تعداد بیشتری از مردم شدند.
عدم اتصال اینترنت همراه
با وجود آنکه هفته قبل به مرور اینترنت ثابت تمام نقاط کشور بار دیگر متصل شد اما برخلاف خبرهای اعلامی که قرار بود اینترنت همراه وصل شود این اتفاق نیفتاد.
وصل نشدن اینترنت همراه باعث شد تا تعداد زیادی از کاربرانی که از طریق موبایل به اینترنت متصل میشوند نتوانند به اینترنت متصل شوند و شبکههای اجتماعی خلوتترین روزهای خود را تجربه کنند.
در شرایطی که مسوولان نیز اطلاعرسانی و شفافسازی مشخصی در خصوص زمان پایان قطعی اتصال اینترنت همراه نکردند بازار گمانهزنیها نیز داغ شد و حتی برخی این ادعا را مطرح کردند که ممکن است دیگر اینترنت همراه وصل نشود. از سوی دیگر باتوجه به اینکه وزیر ارتباطات وعده اختصاص یک گیگ اینترنت موبایل به مردم به جبران قطعی اینترنت را داده بود برخی از کاربران به طنز نوشتند وزیر ارتباطات برای آنکه نمیخواسته هزینه اینترنت کاربران را بدهد مانع اتصال مجدد اینترنت شده است. برخی دیگر از کاربران نیز به شوخی عدم توانایی فنی مسوولان وزارت ارتباطات را عامل متصل نشدن اینترنت همراه دانستند.