لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – کمیسیون فدرال تجارت آمریکا اسناد بیشتری به شکایت علیه فیس بوک اضافه کرده و شرکت را متهم می کند رقبایش را می خرد یا نابود می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کمیسیون فدرال تجارت آمریکا شکایت آنتی تراست خود علیه فیس بوک را تجدید و جزئیات بیشتری به اتهامات علیه این پلتفرم اجتماعی افزوده است.

در این شکایت فیس بوک متهم شده رقبایش را نابود می‌کند یا می خرد و از قاضی خواسته شده تا شبکه اجتماعی مذکور را وادار کند که اینستاگرام و واتس اپ را بفروشد.

شکایت جدید که سندی ۸۰ صفحه‌ای است و بسیار طولانی‌تر از شکایت اولیه است، شامل اطلاعات بیشتری است که از ادعای کمیسیون فدرال تجارت آمریکا درباره انحصارگرایی فیس بوک پشتیبانی می‌کند. در اسناد شکایت جدید اشاره شده فیس بوک بازار شبکه اجتماعی خصوصی آمریکا را به انحصار خود درآورده است.

کمیسیون فدرال تجارت اسنادی به شکایت نامه اولیه اضافه و درخواست فیس بوک برای برکناری لیندا خان (رئیس این کمیسیون) از تحقیقات را رد کرده است.

این شرکت همچنین درخواست خود برای دستور دادگاهی جهت فروش اینستاگرام و واتس اپ توسط فیس بوک را تکرار کرده است. کمیسیون مذکور فیس بوک را متهم کرده به طور غیرقانونی رقبایش را می خرد یا نابود می‌کند.


برچسب ها:

آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها