لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

متن تیتر خود را وارد کنید

پایگاه خبری CIT رسانه‌ای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که اخبار و تحولات اکوسیستم ICT را پوشش می‌دهد. تمرکز آن بر اطلاع‌رسانی تحلیلی درباره فناوری، اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها و امنیت سایبری است.این رسانه با پوشش فعالیت فعالان صنعت ICT، نقش پل ارتباطی میان صنعت، سیاست‌گذاران و مخاطبان را ایفا می‌کند.

پست های مرتبط

آی‌سی‌تی نیوز – شرکت نرم افزاری سولارویندز می گوید هکرهای ناشناس از یک حفره امنیتی شناخته نشده در دو برنامه تولیدی این شرکت سوءاستفاده کرده اند و به برخی مشتریان آن حمله کرده اند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، سولارویندز که پیش از این هم هدف حملات هکری گسترده ای قرار گرفته بود در بیانیه خود هویت هکرها را افشا نکرده است.

سولارویندز می گوید حفره امنیتی تازه کشف شده، کاملا غیرمرتبط با روند هک شدن شبکه های دولتی به علت آسیب پذیری یکی از تولیدات این شرکت در سال گذشته میلادی است. این حمله به جاسوسان روس نسبت داده شد.

شرکت سولارویندز در تگزاس واقع است و حمله به نرم افزارهای تولیدی آن باعث شد هکرها بتوانند به تعداد زیادی شرکت خصوصی و وزارتخانه دولتی که از این نرم افزارها استفاده می کنند، حمله کنند. این مساله در آمریکا رسوایی گسترده ای به راه انداخت.

سولارویندز این بار هم از همکاری مایکروسافت برای حل این مشکل امنیتی بهره مند شده است. هیچ یک از این دو شرکت اطلاعات بیشتری را در این زمینه افشا نکرده اند.


آخرین اخبار کسب و کار

برچسب ها