شرکت هواوی در دادگاه فدرال آمریکا درخواست کرده است که بسیاری از اتهامات علیه این شرکت، از جمله تلاش برای سرقت اسرار فناوری از رقبای آمریکایی و فریب بانک‌ها در خصوص فعالیت‌هایش در ایران، رد شود. این شرکت چینی ادعا می‌کند که هیچ مدرکی مبنی بر توطئه وجود ندارد و اتهامات علیه آن بخشی از سیاست «ابتکار چین» وزارت دادگستری ایالات متحده است. رسیدگی به این پرونده برای ژانویه ۲۰۲۶ تعیین شده است.
به گزارش آی سی تی نیوز،شرکت هواوی، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی جهان، در روز جمعه یک پرونده حقوقی جدید در دادگاه فدرال بروکلین تشکیل داد و از قاضی خواست که بخش عمده‌ای از کیفرخواست فدرال علیه این شرکت را که آن را به تلاش برای سرقت اسرار فناوری از رقبای آمریکایی و فریب دادن بانک‌ها در خصوص فعالیت‌هایش در ایران متهم کرده، رد کند. هواوی تاکید دارد که هیچ مدرک مستدلی در این باره وجود ندارد و این اتهامات را بخشی از سیاست «ابتکار چین» وزارت دادگستری آمریکا برای پیگیری قضایی افراد و شرکت‌های چینی می‌داند.
هواوی همچنین اظهار داشت که برخی از اتهامات مطرح شده در خارج از ایالات متحده رخ داده و اتهام کلاهبرداری بانکی مبنی بر تئوری «حق کنترل» نیز بر اساس یک تصمیم دادگاه عالی آمریکا در سال گذشته رد شده است. این شرکت چینی می‌گوید دولت آمریکا به صورت ناعادلانه و با برخوردی خصمانه به هواوی به عنوان هدفی برای پیگرد قانونی نگاه کرده است.
پرونده‌ مذکور از سال ۲۰۱۸ شروع شد، زمانی که منگ وانژو، مدیر مالی هواوی و دختر موسس این شرکت، در کانادا دستگیر شد. این پرونده منجر به اختلافات دیپلماتیک میان چین و کانادا شد و اتهامات علیه منگ وانژو در نهایت در سال ۲۰۲۲ مختومه شد. سیاست «ابتکار چین»، که در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ آغاز شد، با هدف مقابله با دزدی‌های مالکیت معنوی توسط چین شکل گرفت، اما پس از چهار سال، دولت بایدن به این سیاست که منتقدان آن را نوعی نژادپرستی و تهدیدی برای فضای تحقیقاتی می‌دانستند، پایان داد.
دولت آمریکا از سال ۲۰۱۹ دسترسی هواوی به فناوری‌های حساس آمریکایی را به دلیل نگرانی‌های امنیتی محدود کرده است، اما این شرکت همواره تمامی اتهامات را رد کرده است.

برچسب ها:

پست های مرتبط
پست های اخیر
برچسب ها