<span style='color:#787878;font-size:12px;'>جهت بررسی بیشتر و برای ۲۰ روز</span><br/>طرح صیانت دوباره به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد
<span style='color:#787878;font-size:12px;'>جهت بررسی بیشتر و برای ۲۰ روز</span><br/>طرح صیانت دوباره به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد

آی‌سی‌تی نیوز – نمایندگان عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی بار دیگر با درخواست ارجاع طرح به مرکز پژوهش های مجلس برای بررسی کارشناسی بیشتر موافقت کردند. به گزارش خبرنگار مهر، دوازدهمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی عصر امروز سه شنبه […]

آی‌سی‌تی نیوز – نمایندگان عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی بار دیگر با درخواست ارجاع طرح به مرکز پژوهش های مجلس برای بررسی کارشناسی بیشتر موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، دوازدهمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی عصر امروز سه شنبه با حضور اکثریت اعضا برگزار شد.

در این نشست نمایندگان عضو کمیسیون پس از بحث و بررسی در خصوص نحوه ادامه پیگیری طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و به دنبال درخواست مرکز پژوهش های مجلس برای مهلت جدید رسیدگی به این طرح با این درخواست موافقت کردند.

نمایندگان عضو کمیسیون مشترک در این جلسه در خصوص نحوه ادامه بررسی طرح به دور از حاشیه های رسانه ای و سیاستکاری تاکید کردند و بر این اساس مقرر شد نسخه مربوط به تیرماه ۱۴۰۰ بار دیگر در دستور بررسی مرکز پژوهش های مجلس قرار گیرد.

نمایندگان مجلس در این نشست در این خصوص بحث کردند که با توجه به اصول آئین نامه های داخلی مجلس از جمله ماده ۱۲۴، بررسی این طرح در مرکز پژوهش های مجلس تنها شأن کارشناسی داشته و مرکز پژوهش‌های مجلس مجاز نیست که نسخه اصلی طرح را که در صحن علنی به هشتاد و پنجی شدن آن رای داده شد، تغییر دهد.

در همین حال آنها با تغییر نام و مفاد طرح قبل از آنکه کلیات آن به رای گذاشته شود مخالفت کردند.

نمایندگان عضو کمیسیون بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی تاکید کردند که نباید سرعت را فدای دقت در بررسی این طرح کرد و از سوی دیگر از دست دادن زمان نیز معقول نیست.

آنها در این جلسه با پیشنهاد مرکز پژوهش ها برای استمهال مجدد موافقت کردند.

در این جلسه پیرو رای گیری انجام شده از سوی هیئت رئیسه، نمایندگان به این موضوع رای دادند که با توجه به درخواست مرکز پژوهش های مجلس، این طرح در مدت ۲۰ روز در کارگروه کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.

به این ترتیب که مرکز پژوهش ها باید روی نسخه پیشنهادی وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی و با در نظر گرفتن نظرات تکمیلی اعضای کمیسیون و کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس روی نسخه مورخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ که طرح اصلی محسوب می‌شود رای کارشناسی خود را اعلام کنند.