آی‌سی‌تی نیوز – مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: مراکز استان‌ها به دلیل ترافیک ارتباطی و احتمال دارابودن بیشترین میزان تشعشعات دکل‌های مخابراتی همواره مورد پایش قرار می‌گیرند تا وضعیت هر استان نسبت به قانون هوای پاک مشخص شود. محمد شمسایی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با نشست خبری که با توجه […]

آی‌سی‌تی نیوز – مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: مراکز استان‌ها به دلیل ترافیک ارتباطی و احتمال دارابودن بیشترین میزان تشعشعات دکل‌های مخابراتی همواره مورد پایش قرار می‌گیرند تا وضعیت هر استان نسبت به قانون هوای پاک مشخص شود.

محمد شمسایی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با نشست خبری که با توجه به نگرانی‌های برخی از مردم در زمینه تشعشعات دکل‌های مخابراتی در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به استناد قانون هوای پاک به عنوان همکار سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان انرژی اتمی همواره میزان تشعشعات دکل‌های مخابراتی را بررسی می‌کند.

وی تصریح کرد: ۲۰ نقطه از هر مرکز استان به‌طور مرتب و در زمان‌بندی خاص پایش می‌شود و در آخرین پایش از منطقه کارگران و بقیه‌الله شهر بیرجند مرکز خراسان جنوبی که ترافیک بیشتری نسبت به سایر مناطق دارد، هیچ تشعشع غیراستاندارد گزارش نشد.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: در این پایش که ۲۹ آبان ۱۴۰۰ انجام شد، بالاترین میزان تشعشع ثبت شده ۶ دهم میکروبات بر سانتیمتر مربع بوده است که می‌توان گفت هیچ مشکلی برای سلامت انسان ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: همه اندازه‌گیری‌های ما حاکی از این است که در بدترین نقطه شهر بیرجند میزان تشعشعات دکل‌های مخابراتی به صفر نزدیک است.

شمسایی گفت: از هر منظری نگاه کنیم تشعشع در شهرها یک هزارم حداقل ممکن استاندارد خواهد بود و مشکلی نخواهد داشت.

وی بیان کرد: بنابراین با توجه به نگرانی‌هایی که در زمینه تشعشعات دکل‌های مخابراتی در خراسان جنوبی بوجود آمده تاکنون تشعشع خارج از حد استاندارد از این استان گزارش نشده است.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور بر توجه به بهداشت الکترومغناطیس هم تاکید کرد و گفت: واقعیت این است که الکترومغناطیس با زندگی بشر عجین شده و مردم باید طرز مواجهه با آن را بیاموزند.

وی تولید محتوای چندرسانه‌ای و آموزش فنی در این زمینه را دارای اهمیت دانست و توضیح داد: همه تجهیزات برقی این امواج را تولید کرده یا از آن بهره می‌برند که می‌توان به سشوار، تلفن همراه، مایکروویو و سایر لوازم برقی اشاره کرد.

شمسایی گفت: امواج رادیویی، موضوع جدیدی نیست و کشورهایی که مبدع ابزار الکترونیکی بوده‌اند در این زمینه نگرانی داشتند که امواج چه تاثیری بر سلامت مردم دارد و ماحصل همه تحقیقاتی که انجام شده زمینه‌ساز استانداردسازی بسیاری از محصولات بوده است.

وی افزود: مردم هیچ گونه نگرانی نسبت به نزدیک بودن به دکل‌ها نداشته باشند و سامانه ۱۹۵ آماده پاسخگویی به سوالات در زمینه فنی و تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات است.