آی‌سی‌تی نیوز – سخنگوی کمیسیون طرح حمایت از کاربران فضای مجازی از حضور نماینده وزارت ارتباطات و چند نهاد دیگر در این کمیسیون برای ارائه نظرات تخصصی در مورد پیش نویس طرح خبر داد. به گزارش خانه ملت، لطف الله سیاهکلی در تشریح هفتمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و […]

آی‌سی‌تی نیوز – سخنگوی کمیسیون طرح حمایت از کاربران فضای مجازی از حضور نماینده وزارت ارتباطات و چند نهاد دیگر در این کمیسیون برای ارائه نظرات تخصصی در مورد پیش نویس طرح خبر داد.

به گزارش خانه ملت، لطف الله سیاهکلی در تشریح هفتمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی که صبح امروز (دوشنبه، ۲۴ آبان ماه) برگزار شد گفت: در نشست امروز با حضور کارشناسان و نمایندگانی از وزارت ارتباطات، ستاد کل نیروهای مسلح، پلیس فتا، انجمن الکترونیک اتاق بازرگانی و مرکز پژوهش‌های مجلس به محتوای پیش نویس طرح پرداخته شد.

وی افزود: مرکز پژوهش‌های مجلس پیش نویس طرح را در فصول مختلف دسته بندی و توضیحات کلی را در مورد آن ارائه و سپس نمایندگان دستگاه‌ها توضیحات کارشناسی را ارائه کردند.

سخنگوی کمیسیون طرح حمایت از کاربران فضای مجازی با بیان اینکه عزم خوبی در اعضای کمیسیون مشترک برای نگاه جامع به این طرح وجود دارد، ادامه داد: اعضا عجله‌ای برای سرعت دادن به تصویب این قانون ندارند البته نسبت به موضوع بی تفاوت نیستند اما تاکید دارند که در طرح باید پیوست‌های فنی، رسانه‌ای، فرهنگی و محتوایی لحاظ شود و نگاه اقناعی به جامعه داشته باشد و موضوعات را به خوبی برای جامعه تبیین کند.

سیاهکلی یادآور شد: در نشست‌های کمیسیون رسانه‌ها حضور دارند و به صورت زنده از طریق سایت و درگاه اینترنتی خبرگزاری خانه ملت پخش می‌شود و این نشان از این دارد که ما با نظرات کارشناسان طرح را پیش می بریم.

سخنگوی کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی ادامه داد: نشست‌های کمیسیون متفاوت از صحن علنی مجلس است و در صحن نهادها و کارشناسان حضور ندارند اما در کمیسیون تمامی دستگاه‌ها حضور دارند و نظرات مخالف یا موافق خود را مطرح می‌کنند.

وی با یادآوری اینکه فضای مجازی نه تنها برای ما بلکه برای دنیا ناشناخته است، تصریح کرد: برخی کشورها به دلیل دانش بیشتر سریع‌تر به مقاصد خود در فضای مجازی رسیدند و برخی کشورها دیرتر و ما جزو کشورهای میانه هستیم و به نسبت دانش قابل قبولی در رابطه با فضای مجازی داریم.