مایکروسافت: ایران شرکت‌های دفاعی آمریکا و اسرائیل را هک کرد
مایکروسافت: ایران شرکت‌های دفاعی آمریکا و اسرائیل را هک کرد

آی‌سی‌تی نیوز – شرکت مایکروسافت به تازگی مدعی حمله سایبری گسترده هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران علیه شرکت های فناوری دفاعی در آمریکا و اسرائیل شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، شرکت مایکروسافت، غول فناوری در جهان، مدعی است که گروهی از هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران علیه شرکت‌های آمریکایی […]

آی‌سی‌تی نیوز – شرکت مایکروسافت به تازگی مدعی حمله سایبری گسترده هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران علیه شرکت های فناوری دفاعی در آمریکا و اسرائیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، شرکت مایکروسافت، غول فناوری در جهان، مدعی است که گروهی از هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران علیه شرکت‌های آمریکایی و اسرائیلی فعال در حوزه فناوری دفاعی- که از نرم افزار این شرکت استفاده می‌کنند- دست به یک عملیات هکری گسترده زده‌اند.

این شرکت نخستین بار این گروه از هکرها را در اواخر ماه ژوئیه امسال با نام «DEV-0343» شناسایی و فعالیت‌های آنان را ردیابی کرد. هرچند تعداد پایگاه‌هایی که هدف این حملات سایبری قرار گرفته‌اند، قابل توجه نیست؛ شرکت مایکروسافت مدعی شد که هکرها پیوسته بر روی بهبود مهارتهای [هکری] خود کار می‌کنند.

این شرکت در بیانیه‌ای که بصورت پُست وبلاگی منتشر شد، اعلام کرد که «[مرکز اطلاعات خطر مایکروسافت] مشاهده کرده که این گروه هکری موسوم به DEV- 0343 با تمرکز بر شرکت‌های آمریکایی و اسرائیلی فعال در حوزه فناوری دفاعی، بنادر ورودی خلیج فارس، یا شرکت‌های حمل و نقل دریایی جهانی برخوردار از فعالیت‌های تجاری در خاورمیانه دست به حمله هکری گسترده زده است».

در میان مراکز مورد هدف این حمله سایبری، اسامی شرکت‌های دفاعی به چشم می‌خورد که از طرف‌های تولیدکننده رادارهای نظامی، فناوری پهپادی، سیستم‌های ماهواره‌ای و سیستم‌های مخابراتی واکنش اضطراری در ایالات متحده، اتحادیه اروپا و رژیم اسرائیل حمایت می‌کنند» و همین امر سبب شده شرکت مایکروسافت این حملات را به تهران نسبت دهد.

مایکروسافت در بیانیه خود مدعی شد که «این فعالیت [هکری] احتمالاً از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کند… دسترسی پیدا کردن به تصاویر ماهواره‌ای تجاری و طرح‌های کشتیرانی اختصاصی و گزارش‌های سفر هوایی می‌تواند به ایران برای توسعه برنامه ماهواره‌ای خود کمک کند».