<span style='color:#787878;font-size:12px;'>در طول یکسال به دست آمد</span><br/>درآمد ۱۳۶ میلیارد دلاری هند از صادرات فناوری اطلاعات
<span style='color:#787878;font-size:12px;'>در طول یکسال به دست آمد</span><br/>درآمد ۱۳۶ میلیارد دلاری هند از صادرات فناوری اطلاعات

آی‌سی‌تی نیوز – هندوستان از کشورهای پیشتاز در اقتصاد فضای مجازی در دنیا است و درآمد این کشور از صادرات آی تی در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۳۶ میلیارد دلار بوده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ هندوستان از جمله کشورهایی است که در زمینه فناوری اطلاعات در وضعیت مطلوبی قرار داشته و در طی سال […]

آی‌سی‌تی نیوز – هندوستان از کشورهای پیشتاز در اقتصاد فضای مجازی در دنیا است و درآمد این کشور از صادرات آی تی در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۳۶ میلیارد دلار بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ هندوستان از جمله کشورهایی است که در زمینه فناوری اطلاعات در وضعیت مطلوبی قرار داشته و در طی سال های اخیر به یک فراهم کننده خدمات نرم افزاری جهانی تبدیل شده است و با این پیشرفت ها هندوستان می تواند از مزایای تحول علمی بهره نموده و خود را به عنوان یکی از قدرت های اقتصادی در فضای مجازی تبدیل نماید. بکارگیری فناوری اطلاعات در هند، هزینه های معاملات و موانع زمان و فضا را کاهش داده و موجب تولید انبوه خدمات و کالاهای سفارش شده می شود.

بررسی ها نشان می دهد سهم محصولات فناوری های پیشرفته در ۲۰ سال اخیر دو برابر شده است. هند از سال ۲۰۰۵ به بزرگترین صادرکننده خدمات فناوری اطلاعات تبدیل شده است و صادرات محصولات هوافضای آن در مقایسه با صادرات جهانی این محصولات که ۱۵ درصد بوده است با نرخ ۷۴ درصد در سال افزایش یافته است. در حال حاضر هند در طراحی و ساخت فضاپیماها ظرفیت تکنولوژیکی قابل ملاحظه ای دارد و از کشورهای پیشتاز جهان در عرصه سنجش از راه دور است.

هندوستان از کشورهایی است که توانسته است جایگاه شایسته ای در در بازار جهانی فناوری اطلاعات به دست آورد و سهم قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی هند در سال مالی ۲۰۲۰ به فناوری اطلاعات و ارتباطات تعلق داشته است. این کشور در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۳۶ میلیارد دلار درآمد صادراتی داشته است.

دستیابی هندوستان به این میزان صادرات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حالی است که میزان صادرات محصولات آی تی در سال ۲۰۱۰ در حدود ۶۰میلیارد دلار بوده است که این در طی ده سال اخیر این میزان به بیش از دو برابر افزایش داشته است و این صادرات در سال ۲۰۰۵-۲۰۰۶ حدود ۲۵ میلیارد دلار بوده است. بیشتر درآمد هندوستان از صادرات آی تی را نرم افزار تشکیل می دهد و سهم کمی به سخت افزار الکترونیکی اختصاص یافته است.
یکی از نقاط قوت هند، ارائه خدمات برون سپاری آی تی با کیفیت بالا است. با توجه به نیاز اکثر شرکت های فناوری اطلاعات در اروپا و آمریکای شمالی، هندوستان به عنوان هاب برون سپاری فناوری اطلاعات شناخته می شود. خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات بیش از نیمی از درآمد صادراتی در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داده است و این کشور توانسته است میلیون ها شغل در کشور ایجاد کند.

درباره رقم اشتغال حوزه فناوری اطلاعات و اطلاعات نیز باید گفت کل افراد متخصص و شاغل در حوزه آی تی و فناوری اطلاعات در سال ۲۰۰۱ حدود نیم میلیون بوده و این رقم در سال ۲۰۱۰ به حدود ۲ و نیم میلیون افزایش یافته است. هم اکنون مرکز اصلی فناوری اطلاعات هند در شهر بنگلور که سومین شهر پرجمعیت هند، مستقر است .

یک مطالعه جدید از سوی موسسه مکنزی گلوبال نشان می دهد که کسب و کار در هند در حال تبدیل شدن به اقتصاد دیجیتال است آن هم با سرعتی که تنها در اندونزی دیده می‌شود. هند همچنین دومین بازاری است که رشد سریع مشتریان دیجیتال را دارد. این کشور ۵۶۰ میلیون کاربر اینترنتی در ۲۰۱۸ داشته که تنها چین در این زمینه از آن پیشی می‌گیرد.