blank

آی‌سی‌تی نیوز – فیس بوک با پرداخت ۹۰ میلیون دلار برای حل و فصل یک دعوای حقوقی خصوصی که آن را متهم به ردیابی فعالیت های اینترنتی کاربران حتی پس از خروج از وب سایت این شبکه اجتماعی می کرد، موافقت کرد. به گزارش فارس به نقل از رویترز، یک توافق اولیه پیشنهادی دوشنبه شب […]

آی‌سی‌تی نیوز – فیس بوک با پرداخت ۹۰ میلیون دلار برای حل و فصل یک دعوای حقوقی خصوصی که آن را متهم به ردیابی فعالیت های اینترنتی کاربران حتی پس از خروج از وب سایت این شبکه اجتماعی می کرد، موافقت کرد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، یک توافق اولیه پیشنهادی دوشنبه شب در دادگاه منطقه ای ایالات متحده در سن خوزه، کالیفرنیا ثبت شد که هنوز نیاز به تایید قاضی دارد.

بر اساس این توافق فیس بوک باید غرامتی ۹۰ میلیون دلاری پرداخت کرده و همچنین ملزم می شود داده هایی را که به طور نادرست از کاربران جمع آوری کرده را حذف کند. کاربران فیس بوک را متهم کرده اند که با استفاده از افزونه‌های ذخیره سازی کوکی‌هایی که هنگام بازدید از وب‌سایت‌های خارجی اطلاعات «لایک زدن» فیس‌بوک را ردیابی می‌کنند، قوانین حریم خصوصی و شنود فدرال و ایالتی را نقض کرده است.

فیس‌بوک سپس تاریخچه وبگردی کاربران را در قالب نمایه‌هایی جمع‌آوری کرده و به تبلیغ‌کنندگان و آگهی دهندگان فروخت. این پرونده در ژوئن ۲۰۱۷ رد شده بود، اما در آوریل ۲۰۲۰ توسط یک دادگاه تجدید نظر فدرال احیا شد و اعلام شد کاربران می توانند ثابت کنند که فیس بوک، از این اقدامات به شکلی ناعادلانه سود برده و حریم خصوصی آنها را نقض کرده است.